MAGAZINUL REINA ADUCE ÎN IULIUS MALL PIESE VESTIMENTARE DEDICATE ELEGANȚEI FEMININE

01 (3)Doamnele şi domnişoarele pentru care eleganţa şi rafinamentul sunt un „must”, indiferent de momentul zilei, sunt invitate la noulmagazin Reina, inaugurat recent la etajul doi al IULIUS MALL.

 

Reina le aşteaptă pe cliente într-un spaţiu atent amenajat, în care detaliile, atât cele de design interior, cât şi cele vestimentare, reprezintă accentele care transformă magazinul într-o destinaţie memorabilă de shopping. Creaţiile Reina se adresează femeilor cu vârsta între 18 şi 45 de ani, care doresc să iasă din tipare. Modelele sunt aparte şi versatile, clientele găsind aiciarticole pentru orice stil, de la cel casual sau office, până la piese pentru ocazii speciale şi ieşirile în club.

 

De pe umeraşele magazinului nu lipsesc cămăşile şi fustele pentru birou, pardesiile, gecile călduroase şi delicatele haine de blană, pantalonii croiţi după ultimele tipare, bluziţele multicolore şi rochiile diafane sau cele strălucitoare. Cromatica variază, de la mereu elegantul negru, până la roşul electric, verdele smarald, bejul perlat şi rozul pudră. La Reina se poartă imprimeurile leopard şi cele florale, dantela, pielea şi, în special, blana.

 

Accesoriile sunt esenţiale pentru completarea ţinutei, iar Reina excelează şi la acest capitol. Mănuși fine din piele, şiraguri gingaşe de perle, coliere statement şi clutch-uri strălucitoare  – fură privirile şi scot din anonimat orice femeie.

 

Cu ocazia inaugurării, clientele vor fi răsfăţate de Reina cu numeroase surprize şi vor fi răsplătite cu promoţii de 10% la cumpăraturi.

 

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com