PREPARATE CU SPECIFIC ROMÂNESC, LA OSPĂŢUL ZEILOR, ÎN FOOD COURT-UL PALAS MALL

Palas Mall 01Pentru pofticioşii care apreciază bucătăria autohtonă, s-a deschis o nouă destinaţie în Food Court-ul Palas Mall. De curând,Ospăţul Zeilor îi îmbie cu preparate cu un gust autentic românesc, dar şi inspirate din gastronomia internaţională.

Ieşenii care doresc să îşi condimenteze pauza de masă cu feluri de mâncare tradiţionale sau au poftă de delicii culinare specifice altor ţări, au la dispoziţie un meniu variat, la Ospăţul Zeilor. Tochitură moldovenească, sărmăluţe, varză cu afumătură, tocană de legume, ciorbă rădăuţeană, pârjoale sau poale-n brâu, dar şi gulaş, musaca, lasagna, pui crispy, gordon bleu, tiramisu sau cheese cake se află printre propunerile noii locaţii din Food Court Palas Mall. Clienţii sunt aşteptaţi cu specialităţi culinare în arome apetisante, selectate zilnic din peste 100 de reţete din portofoliul Ospăţul Zeilor.

Realizate din ingrediente de cea mai bună calitate, de un bucătar cu experienţă, preparatele Ospăţul Zeilor acoperă toate preferinţele gurmanzilor. În fiecare zi, clienţii beneficiază de oferte şi meniuri promoţionale, iar felurile de mâncare sunt adaptate fiecărui sezon.

FOTO COPYRIGHT © PRO IMAGE Photo Agency Iaşi

 

Departament PR

W: www.palasmall.ro, www.palasiasi.ro

E: pr@palasiasi.ro