VINO LA BLACK FRIDAY ÎN IULIUS MALL IAȘI: CONCERTE WHAT’S UP ȘI DELIA, PROMOŢII ŞI PREMII COOL        

Iulius MallBlack Friday la Iulius Mall Iaşi: o singură zi, zeci de magazine şi sute de promoţii. Vineri, 21 noiembrie 2014, Iulius Mall îi aşteaptă pe împătimiţii de shopping cu un program prelungit, de la 9 dimineaţă până la miezul nopţii. Vor avea parte de promoţii care ajung chiar şi până la 80%, de show-uri live cu What’s UP şi Delia, dar şi de surprize şi premii cool cu Daniel Buzdugan, gazda evenimentului.

 

De Black Friday, magazinele din Iulius Mall vor tăia consistent din preţuri. Amatorii de shopping vor putea cumpăra piese vestimentare la modă şi de sezon, bijuterii, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi articole sport, toate la promoţii substanţiale. Oferte greu de refuzat au pregătit şi magazinele pentru copii, de decoraţiuni şi cadouri, librăriile, dar şi cafenelele din mall.

 

În pauzele de la shopping, clienţii sunt invitaţi la scena de la etajul întâi al mall-ului, unde vor avea parte de concursuri interactive, dar şi de multă muzică bună. Startul distracţiei va fi dat la ora 15.00, cu Dance Battle, unde cei mai buni dansatori din Iaşi îşi vor disputa supremaţia. Cezar Dometi, Mihai Popistaşu, Oana Roman, Diana Vartolomei şi alţii vor participa la Voice Battle. Artiştii se vor transforma în cântăreţi celebri şi vor impresiona publicul cu interpretările lor cât mai aproape de original. La Fashion Battle, cei mai talentaţi tineri din Iaşi se vor duela în ţinute.

 

Pe parcursul zilei, Daniel Buzdugan va intra în legătură video directă cu Mihai Morar, aflat la Iulius Mall Cluj, pentru petrecerea de Black Friday, astfel încât ieşenii şi clujenii se vor distra împreună. De la ora 19.00, What’s UP şi Delia vor urca pe scenă şi vor electriza atmosfera. În plus, barmanul Valentin Luca va face show şi îi va încânta pe clienţi cu cele mai delicioase cocktailuri.

 

Iulius Mall Iaşi a pregătit pentru cumpărători peste 500 de premii cool. La cumpărături de minimum 100 de lei, clienţii vor primi cadouri garantate, constând în baterii portabile sau boxe pentru smartphone ori tricouri cu mesaje amuzante. În plus,Daniel Buzdugan va acorda la scenă trei iPhone 6 celor mai norocoşi clienţi.

 

Programul complet şi catalogul reducerilor pot fi accesate pe:  http://www.iuliusmall.com/iasi/eveniment/black-friday_1115.

 

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com