DIQIS ŞI SOPHIA, DOUĂ NOI MAGAZINE PENTRU CASA TA, LA PALAS MALL

DIQIS - Palas MallSOPHIA - Palas Mall (1)În această perioadă, când pregătirile pentru Crăciun includ aranjarea locuinţei în ton cu sărbătorile de iarnă, Palas Mall vine în întâmpinarea clienţilor săi cu două noi magazine, unde vor găsi tot ceea ce au nevoie pentru casă: DIQIS şi SOPHIA.

DIQIS este primul concept store al companiei Frarom Internațional Est, dedicat artei amenajării casei. Ieşenii găsesc aici obiecte premium din categoria „home decor”, „art de la table” și bucătărie. Pentru cei care pun calitatea pe primul loc şi cautăarticole „dichisite”, magazinul situat la intrarea principală în Palas Mall, dinspre Palatul Culturii, oferă o selecţie de produsecare se remarcă prin design, tehnologie și utilitate. Printre propunerile DIQIS, inspirate din ultimele tendinţe în domeniu, se regăsesc: veselă din porţelan pictată manual, tacâmuri, servicii de pahare din cristal, vase din ceramică pentru copt, gătit şi pentru servire, accesorii pentru bucătărie, obiecte decorative pentru locuință şi multe alte produse practice. Cu ocazia sărbătorilor, magazinul le oferă cumpărătorilor discounturi de până la 30% la zeci de articole, iar clienţii fideli au un program de loialitate prin care beneficiază de promoţii periodice. Cei  care vor să îi impresioneze pe apropiaţi cu un cadou deosebit, pot opta pentru voucherele de cumpărături DIQIS.

SOPHIA este un alt magazin dedicat frumuseţii locuinţei, inaugurat recent la parterul Galeriei Palas Mall, vis a vis de Subway. Cu o experienţă de zece ani în domeniul decorațiunilor interioare, brandul oferă soluţii ideale de design pentru orice spațiu (locuințe private, restaurante, hoteluri sau instituții publice). Produsele sunt create de artişti pricepuţi şi impresionează prinliniile, formele, modelele și țesăturile fine şi sofisticate. Clienţii care îşi doresc mai multă lumină sau un strop de culoare în căminul lor găsesc la SOPHIA o gamă completă de perdele și draperii „ready-made” sau la comandă în peste 800 de modele diferite de țesături, dar şi piese de mobilier originale. Fețe de pernă, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de masă, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneți, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat sunt sugestiile magazinului SOPHIA pentru un decor reuşit al locuinţei. Pentru a răspunde tuturor preferinţelor clienţilor, magazinul oferă consultanţă gratuită la domiciliu, cu designeri specializați, existând şi posibilitatea personalizării fiecărui produs prin broderie, design sau culoare. Până pe 31 decembrie, comenzile cu valori mai mari de 300 de lei primesc un voucher cadou în valoare de 50 de lei, iar cele care depăşesc cuantumul de 2.000 de lei au gratuitate la manoperă.

One comment

  1. imi place fffff mult numele DIQIS! Felicitari