EVENIMENTE DEDICATE UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE, LA PALAS

Palas MallCa în fiecare an, evenimente deosebite le sunt oferite ieşenilor, la Palas, pentru a marca Unirea Principatelor Române şi nu numai. Târguri cu produse româneşti şi cu obiecte handmade, retragere cu torţe, teatru de păpuşi şi promoţii de până la 70% sunt propunerile de pe agenda din următoarele zile.

De vineri până duminică, în perioada 23 – 25 ianuarie 2015, Atriumul Palas Mall găzduieşte Târgul Produselor Româneşti. Vizitatorii vor celebra cei 156 de ani de la Mica Unire admirând şi cumpărând articole autohtone, care aduc mândrie locală:dulciuri de casă, preparate din carne, miere, port tradiţional, articole de artizanat, accesorii confecţionate din piele naturalăşi multe alte obiecte realizate după tehnici româneşti şi care pun în valoare priceperea meşterilor populari.

Pe 24 ianuarie, tot pentru a serba Unirea Principatelor Române, în Atrium şi la intrările principale vor fi arborate steaguri ale României. În plus, clienţii Palas Mall vor primi steguleţe, baloane şi insigne cu tricolorul. În parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi, faţada celei mai înalte clădiri din ansamblul Palas va îmbrăca un drapel de mari dimensiuni. Între orele 18.00 şi 18.30 se va desfăşura retragerea cu torţe a Garnizoanei Iaşi – Brigada 15 Mecanizată, care va avea ca destinaţie parcul Palas.

Până pe 25 ianuarie, la parterul Galeriei Palas Mall, în zona Hervis Sports, este organizat târgul handmade The Vintage. O varietate de articole lucrate manual îi aşteaptă pe toţi cei care apreciază obiectele unicat, cu tematică „vintage”: bijuterii, tablouri, gravuri pe sticlă, genți, pălării, piese vestimentare, lumânări sculptate, cutii decorate prin diferite tehnici şi multe altele.

Duminică este o nouă zi cu teatru de păpuşi. Prichindeii primesc invitaţie la distracţie, alături de marionetele Teatrului de Păpuşi „Aşchiuţă”. Cei mici sunt aşteptaţi de la ora 11.00 şi de la ora 17.00, în zona Intersport, pentru a se întâlni cu personajele din lumea poveştilor. În aceeaşi zi, în intervalul orar 15.00 -17.00, cumpărătorii vor fi acompaniaţi în periplul lor prin magazine cu un recital de chitară, oferit de artişti locali. 

Sesiunile de cumpărături aduc nenumărate surprize clienţilor Palas Mall. Magazinele brandurilor îndrăgite continuă sezonul ofertelor de iarnă şi îi întâmpină cu promoţii de până la 70%.