TÂRG HANDMADE, ATELIER DE MĂRŢIŞOARE ŞI CEL MAI MARE SCHIMB DE STICKERE ÎNTRE MICII COLECŢIONARI, LA IULIUS MALL

Iulius Mall IasiWeek-end-ul în care sărbătorim venirea primăverii se apropie cu paşi repezi, motiv pentru care IULIUS MALL IAŞI  a pregătit evenimente deosebite.

 

Îndrăgita tradiţie a dăruirii unui mărţişor este laitmotivul târgului handmade care se va desfăşura în perioada 27 februarie  – 8 martie 2015. „Mărţişorul pentru tine” va avea loc la parterul IULIUS MALL şi va reuni 24 de expozanţi, creatori talentaţi de obiecte aparte, lucrate manual. Cei care doresc să le dăruiască celor dragi un simbol al primăverii unic vor avea ocazia să aleagă dintr-o varietate de modele de mărţişoare, atât clasice, cât şi artistice, realizate din piele pictată sau ceramică. Târgul va fi prezent în mall până pe 8 martie, astfel încât clienţii vor putea să achiziţioneze şi mici cadouri pentru Ziua Femeii. Pe lângă mărţişoare, artizanii locali au mai pregătit: bijuterii, curele, şaluri şi veste din mohair, poşete vintage, eşarfe, cutiuţe pentru bijuterii, decoraţiuni şi genţi pictate, jurnale de călătorie, toate realizate din piele, lemn, dantelă sau sticlă. În plus, organizatorii au pregătit şi o tombolă cu premii, la care pot participa toţi cumpărătorii.

 

Şi copiii vor avea un program special în week-end, la IULIUS MALL. Sâmbătă, 28 februarie, princhindeii sunt invitaţi la„Atelierul de creaţie”, unde vor învăţa să realizeze mărţişoare. Întâlnirea celor mici va avea loc la etajul doi al mall-ului, în Piaţeta Karma, participarea fiind posibilă doar pe bază de înscriere. Materialele necesare vor fi puse la dispoziţie de IULIUS MALL, iar la finalul atelierului cei mici le vor dărui mămicilor lor mărţişoarele create cu mult drag. Detalii și înscrieri la: 0740/574.524,ateliere.copii@gmail.com, client.is@iuliusmall.com sau 0232/208.500. Evenimentul este realizat în colaborare cu atelierul „Flori de portocal”.

 

Tot sâmbătă, copiii de grădiniţă şi şcoală primară sunt aşteptaţi la IULIUS MALL, la cel mai mare schimb de stickere între colecţionari. Fetiţele sunt invitate să vină la mall cu albumul „Frozen”, iar băieţeii care iubesc fotbalul cu albumul „Champions League”, unde se vor întâlni cu alţi copii pasionaţi ca şi ei, vor face schimb de stickere și îşi vor completa colecţiile. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, la etajul doi al mall-ului, în zona magazinului Eponge.