EVENIMENTE DEDICATE PRIMĂVERII, ÎN WEEK-END, LA PALAS MALL

Palas Mall (1)În aşteptarea primăverii, Palas Mall a pregătit o agendă cu evenimente menite să le aducă zâmbete clienţilor. Târg de mărţişoare, „Atelierul Artistului”, Beauty Expo, teatru de păpuşi pentru prichindei şi recital de pian sunt surprizele ce îi aşteaptă pe ieşeni şi nu numai în completarea sesiunilor de shopping.

De vineri până duminică, în perioada 27 februarie – 1 martie 2015, Atriumul Palas Mall găzduieşte Beauty Expo. Timp de trei zile, doamnele şi domnişoarele vor putea vizita târgul dedicat frumuseţii şi se vor răsfăţa cu cele mai noi tendinţe. Cele care doresc să îşi pună în valoare calităţile vor afla mici secrete de la expozanţii prezenţi, din domenii precum: hair styling, cosmetică, servicii de înfrumuseţare şi SPA, fitness, optică şi multe altele. Târgul este şi un bun prilej pentru ca domnii care doresc să îşi surprindă perechea cu un cadou special de 8 Martie să opteze pentru un abonament de răsfăţ sau pentru produsele cosmetice prezentate.

Până duminică, cei care caută mărţişoare deosebite sunt aşteptaţi la cea de-a treia ediţie a „Atelierului Artistului”. Tineri artişti vizuali, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici, îşi expun colecţii nou create de mărţişoare, bijuterii, accesorii şi obiecte decorative. Clienţii pot cumpăra simboluri care anunţă venirea anotimpului verde, realizate din sticlă, lut, hârtie, fimo, ceramică sau alte structuri surprinzătoare. De asemenea, vor avea la dispoziţie colecţii de bijuterii, inspirate din natură, create din argint, alamă, cupru, porţelan şi altele.

Duminică, prichindeii vor fi spectatorii unor noi sesiuni de teatru de păpuşi. De la orele 11.00 şi 17.00, cei mici vor avea prilejul de a cunoaşte personaje din poveşti şi de a se amuza alături de prieteni.

Tot duminică, în intervalul orar 15.00 – 17.00, în Atriumul Palas Mall vor răsuna cele mai frumoase melodii interpretate la pian. Moderne sau clasice, cântecele se vor reuni într-un recital artistic care îi va însoţi pe clienţi la shopping.

Până pe 8 martie, Palas Mall găzduieşte târgul „Cutiuţa Primăverii”. În diferite zone ale mall-ului, clienţii pot descoperi selecţii cu cele mai inspirate cadouri de Mărţişor şi pentru Ziua Femeii, prezentate de zeci de expozanţi. Vizitatorii pot alege din numeroase propuneri: decoraţiuni, articole lucrate manual, bijuterii, mărţişoare şi multe alte daruri.