LASĂ GĂTITUL! MAI BINE GĂTEŞTE-TE! RECOMANDAREA IULIUS MALL PENTRU FEMEI, DE 8 MARTIE

Iulius Mall (1)Şi în acest an, IULIUS MALL IAŞI dedică începutul anotimpului de primăvară frumuseţii feminine. În prima săptămână din luna martie, doamnele şi domnişoarele vor fi alintate cu premii tentante: produse de make-up şi îngrijire, bijuterii din sticlă de Murano, vouchere de cumpărături şi brăţări Pandora.

 

„Lasă gătitul! Mai bine găteşte-te!” Acesta este îndemnul campaniei de Mărţişor de la IULIUS MALL pentru femeile de toate vârstele, centrul comercial pregătindu-le peste 1.000 de premii. Astfel, în prima săptămână din luna martie, femeile au un motiv în plus să îşi dedice timpul liber sesiunilor îndelungate de shopping. În perioada 1 – 8 martie 2015, clientele care cumpără de minimum 100 de lei din mall se pot înscrie în concursul frumuseţii direct la Centrul Info. După periplul prin magazinele preferate, pentru înnoirea garderobei cu piese vestimentare în tendinţele noului anotimp, doamnele şi domnişoarele vor avea şansa de a câştiga zilnic, prin tragere la sorţi, un accesoriu glamour: o brăţară Pandora.

 

În plus, pe lista cadourilor de răsfăţ oferite în fiecare zi de IULIUS MALL se numără: produse de make-up, articole de îngrijire, bijuterii din sticlă de Murano, brăţări chic din argint şi vouchere la cumpărături.

 

Doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate, începând de vineri, şi la târgul handmade „Mărţişorul pentru tine”, de laparterul IULIUS MALL. Aici vor găsi o varietate de modele de mărţişoare, atât clasice, cât şi artistice. Târgul va fi prezent în mall până pe 8 martie, astfel încât domnii vor putea să achiziţioneze şi mici cadouri pentru Ziua Femeii. Pe lângă mărţişoare, artizanii locali au mai pregătit: bijuterii, curele, şaluri şi veste din mohair, poşete vintage, eşarfe,cutiuţe pentru bijuterii, decoraţiuni şi genţi pictate, jurnale de călătorie, toate realizate din piele, lemn, dantelă sausticlă. În plus, organizatorii au pregătit şi o tombolă cu premii, la care pot participa toţi cumpărătorii.