Ponta: Regret că nu am fost invitat la inaugurarea stadionului din Craiova, aș fi venit cu mare plăcere

Deputatul Victor Ponta afirmă sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că regretă că nu a fost invitat la inaugurarea noului stadion din Craiova, el punctând că dintre cele trei persoane care au demarat lucrările la obiectivul sportiv – el, Liviu Dragnea și Olguța Vasilescu -, la eveniment a participat doar fostul primar al municipiului.

„Mă bucur foarte tare că Stadionul ‘Ion Oblemenco’ a fost finalizat la doi ani și jumătate de la semnarea contractului. Craiova și oltenii meritau cu adevărat un stadion european și sunt convins că pe noul stadion vor vedea din nou meciuri istorice de fotbal, dar și alte tipuri de spectacole. Felicitări autorităților locale și constructorilor. P.S. — regret că nu am fost invitat la evenimentul de inaugurare unde aș fi venit cu mare plăcere — am însă în colecția mea de amintiri bucățica din vechiul gazon și sunt mândru de asta. Politica nu e ca fotbalul: eu doream să vin și nu am fost invitat, Liviu Dragnea a fost invitat și nu a putut să vină, așa că din cei 3 care am pornit lucrările a rămas doar Olguța”, a scris Victor Ponta.

Noul stadion din Craiova a fost inaugurat vineri seara cu un meci amical între CS Universitatea — Slavia Praga, la eveniment fiind prezenți și vicepremierul Paul Stănescu și ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, fost primar al municipiului Craiova, care a declarat că realizarea obiectivului este „un vis împlinit”.

Potrivit Primăriei Craiova, noul stadion din Bănie, cu o capacitate de circa 30.000 de locuri, va putea găzdui competiții fotbalistice naționale și internaționale, competiții pentru alte tipuri de sporturi (rugby, oină, hochei pe iarbă, mini-hochei sau fotbal american), dar și evenimente culturale și sociale de anvergură, concerte, târguri și expoziții la cele mai înalte standarde.

Valoarea finală a lucrărilor executate este de 239.731.352,83 lei (cu TVA inclus).

AGERPRES