Dumitru Oprea: „La PSD Iaşi, dragostea de lider îi sufocă pe aplaudaci. Până şi cei din Coreea de Nord ar păli de invidie”

dumitru opreaSenatorul PDL Dumitru Oprea face referiri pe blogul său la alegerile din PSD Iaşi, susţinând că până şi liderul din Coreea de Nord ar putea fi invidios.

El spune că până şi în Coreea de Nord, „tăticul” se votează se votează cu 99 la sută, lăsându-se o fărâmă de procent de ochii lumii, aluzie la unanimitatea cu care Gheorghe Nichita a fost reales liderul PSD Iaşi. „La PSD Iaşi însă, dragostea (sau teama) de lider îi sufocă pe aplaudaci. Chiar dacă oraşul e o imensă rană deschisă, ras de identitate şi de tei, partidul merge strâns unit în spatele cârmaciului. Mai mult, ai senzaţia că, dacă stăpânul lor ar trage, prin absurd, o brazdă cu plugul prin mijlocul oraşului, doar ca să arate că poate să facă absolut tot ce vrea el, ar fi ieşit la vot cu 120 la sută. Mai ales că alegerile au fost supervizate de însuşi domnul Dragnea, un cunoscut expert în «miracole» electorale”, spune Dumitru Oprea. Totodată, senatorul democrat-liberal comentează şi intrarea lui Dan Cârlan în PSD. „Observăm înrolarea discretă, dar semnificativă, a distinsului domn Cârlan în structurile PSD. Mărturie a faptului că vechile cârdăşii din politica ieşeană sfârşesc mereu cu o recompensă călduţă. Aşa cum probabil că îi aşteaptă şi pe alţi lideri ai opoziţiei, cărora le-a venit rândul acum să joace farsa opoziţiei”, adaugă Oprea. (L.Z.)