UPA Iaşi: Curs de manager resurse umane, serie nouă în septembrie

upaDezvoltarea resurselor umane într-o organizaţie reprezintă una dintre direcţiile fundamentale de acţiune şi progres.Cursul îşi propune să găsească cele mai eficiente modalităţi de dezvoltare a funcţiei de resurse umane, adaptându-se la nevoile concrete ale organizaţiei dvs. De asemenea, cursul se bazează pe dezbateri practice, prezentând cele mai noi abordări din domeniu.

Cursul MANAGER RESURSE UMANE include aspecte legate de rolul şi importanta resurselor umane dintr-o organizaţie, recrutarea şi selecţia personalului, integrarea noilor angajaţi în organizaţie, analiza şi descrierea posturilor, motivarea salariaţilor, evaluarea acestora, dezvoltarea lor profesională, aspecte

Cursul are un caracter practic, rezultat din experienţa lectorilor, fiind centrat pe discutarea problemelor concrete ce apar în activitatea zilnică a unui compartiment de Resurse Umane.

PREȚ: 700 RON (scutit de plată TVA), achitat exclusiv prin contul bancar RO75UGBI0000572001776RON deschis la GARANTI BANK SĂ. Cursul poate fi achitat și în rate: 400 de RON la înscriere, 300 de RON al ÎI lea weekend din agenda de desfășurare. Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, UPA din Iași vă oferă gratuitate pentru a șasea persoană.Documentele trebuie depuse la secretariatul programului din cadrul Universității Petre Andrei din Iași,etajul 4 sau pot fi trimise scanate la adresa de email upa.mru@gmail.com.

Înscrieri se fac la numărul de telefon 0751102012 și la adresa de email: upa.mru@gmail.com.