Corneliu Vadim Tudor face un apel la eliberarea lui George Becali în plenul Parlamentului European

vadim-becali-2-prot-vEurodeputatul PRM Corneliu Vadim Tudor a lansat luni seară, în plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, un apel la eliberarea omului de afaceri George Becali, afirmând că acesta a fost condamnat în mod samavolnic în nişte dosare inventate pentru că cineva a dorit să pună mâna pe echipa de fotbal Steaua în scop electoral.’Multă lume îl cunoaşte pe colegul nostru coleg George Becali mai mult în calitatea sa de patron al celebrei echipe de fotbal Steaua Bucureşti. Ei bine, acest om a fost arestat şi condamnat în mod samavolnic în nişte dosare inventate. De ce? Foarte simplu. Cineva a vrut să până mâna în scop electoral pe echipa Steaua, echipă care în primăvara acestui an a învins marile formaţii Ajax Amsterdam şi Chelsea Londra, iar acum joacă în grupele Champions League’, a spus Corneliu Vadim Tudor, în cadrul procedurii discursurilor de un minut.
El a adăugat că ‘sufletul şi finanţatorul Stelei este în temniţă, complet nevinovat’, fiind împiedicat să se ocupe de campania din acest a clubului în competiţiile europene.
‘Iată unul dintre motivele pentru care justiţia din România e oaia neagră a Europei. Trag un semnal de alarmă şi vă rog să vă implicaţi în eliberarea fostului nostru coleg, care a ajutat multe biserici creştine şi numeroşi oameni săraci. El e tatăl a trei adolescente şi are o mamă în vârstă de 85 de ani. Tratamentul care i se aplică în închisoare e subuman. Ce ruşine!’, a mai spus Vadim în intervenţia sa.
Eurodeputatul şi-a încheiat discursul cu apelul ‘Free George Becali!’, care a stârnit aplauze răzleţe în plenul legislativului comunitar.