FESTIVALUL SĂNĂTĂŢII ŞI EVENIMENT INTERETNIC, ÎN ACEST WEEK-END, LA PALAS

Palas Mall 02Palas Mall dă startul unui nou sfârşit de săptămână cu evenimente deosebite. Târg de soluţii şi remedii medicale, campanie de donare de sânge, festival interetnic, eveniment caritabil, jocuri de societate şi teatru de păpuşi sunt propunerile pentru următoarele zile petrecute în ansamblul din inima oraşului. 

De joi până duminică, 16 – 19 octombrie 2014, cele mai noi soluţii, tehnologii şi servicii medicale vă sunt prezentate laFestivalul Sănătăţii. Evenimentul este găzduit în Atriumul Palas Mall, oferindu-le vizitatorilor de toate vârstele oportunitatea de a primi sfaturi de la profesionişti în domeniu şi informaţii utile pentru o viaţă sănătoasă şi frumoasă.Cabinete medicale, specializate în stomatologie, dermatologie, optică şi ecografie, dar şi clinici, săli de sport, fitness şispa, nutriţionişti, specialişti în homeopatie, acupunctură, apiterapie şi kinetoterapie îşi prezintă serviciile, spre încântarea celor care pun preţ pe sănătatea lor. Ieşenii care îşi doresc un tratament cât mai natural vor găsi suport din parteafurnizorilor de produse naturiste şi suplimente nutritive, precum şi produse cosmetice şi de întreţinere corporală care pun în valoare beneficiile plantelor.

Joi şi vineri, în intervalul orar 10.00 – 14.30, ieşenii dornici să îşi ajute semenii sunt aşteptaţi în Palas Mall, acolo unde se desfăşoară campania „Donează Sânge! Salvează Vieţi!”. O echipă a Centrului de Transfuzie Sanguină Iași va fi prezentă laPunctul de Prim Ajutor Arcadia, la parterul galeriei Palas Mall. Pot oferi ajutor persoanele care au vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani, cu greutate minimă de 60 kg la femei şi 58 kg la bărbaţi, care nu sunt diagnosticaţi cu afecţiuni. Donarea de sânge previne apariţia bolilor cardiovasculare, iar gestul umanitar poate face diferenţa pentru persoanele cu probleme de sănătate.

Pe 17 octombrie, de la ora 18.00, pasionaţii jocurilor de societate îşi dau întâlnire în piaţeta Intersport. Evenimentul este organizat de organizaţia BEST (Board of European Students of Technology) Iaşi, fiind dedicat studenţilor care vor să îşi demonstreze abilităţile de buni strategi.

Vineri, la ora 18.00, parcul Palas va fi luminat de „Un milion de stele”. Proiectul este o iniţiativă a organizaţiei Caritas, fiind cel mai amplu gest de caritate din România, organizat în 45 de localităţi. Acţiunea, ajunsă la cea de-a şasea ediţie naţională, este dedicată familiilor sărace, copiilor cu nevoi speciale şi seniorilor. Gestul de solidaritate presupune aprinderea unor candele ce semnifică recunoştinţă şi strângerea de fonduri pentru persoanele nevoiaşe.

Tot vineri, de la ora 19.00, în piaţeta centrală a parcului Palas, ieşenii şi nu numai vor putea admira un spectacol multicultural aparte. Ansambluri ale minorităţilor din România îşi vor prezenta tradiţiile prin muzică şi dans, oferind o incursiune prin frumuseţea culturilor lor. Parada porturilor populare, activități interactive, spectacole de dans și muzică tradițională sunt surprizele oferite de formaţiile de etnici greci, germani, maghiari, polonezi, ruși-lipoveni, rromi, sârbi,tătari, ucraineni și italieni. Evenimentul este organizat de Asociația Italienilor din România și face parte din Festivalul Interetnic „Confluențe 2014”.

Duminică este ziua cu teatru de păpuşi pentru prichindei. Copiii vor avea parte de o nouă întâlnire cu marionetele, de laorele 11.00 şi 17.00, în zona Intersport.

Departament PR

W: www.palasmall.ro, www.palasiasi.ro

E: pr@palasiasi.ro