CONCERTE NICOLE CHERRY ŞI ANDREI LEONTE LA FESTIVALUL DE MUZICĂ „CRYSTAL STARS”, ÎN WEEK-END, LA PALAS

Palas Mall (2)În agenda de evenimente a ansamblului urbanistic Palas pentru acest sfârşit de săptămână se regăsesc activităţi aparte: festival de muzică „Crystal Stars”, ce îi are ca invitaţi speciali pe Nicole Cherry şi Andrei Leonte, spectacol de balet, teatru de păpuşi şi surprize de Halloween.

Week-end-ul începe la Palas Mall cu un spectacol de balet. Vineri, 31 octombrie 2014, de la ora 16.00, în Atrium, cele mai talentate dansatore din cadrul Dance Studio Oana vor oferi publicului un moment deosebit de balet. Echipate cu poante şi tutu, balerinele vor impresiona publicul cu eleganţa coregrafiilor şi mişcările rafinate.

Pentru că vineri este Halloween, „vrăjitoarele” din Palas Mall vor împărţi surprize dulci prichindeilor.

Sâmbătă, de la ora 15.30, şi duminică, de la ora 17.00, Atriumul Palas Mall va găzdui cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică „Crystal Stars Music Fest”. Evenimentul aduce pe aceeaşi scenă interpreţi din România, Cehia, Republica Moldova, Bulgaria, Polonia, Nigeria, Ucraina, Cuba şi Germania, care vor oferi un adevărat maraton de talente. Cele mai bune voci selectate de la nivel internaţional vor concura, pe categorii de vârstă, pentru trofeul „Crystal Stars Music Fest”, care reprezintă recunoaşterea performanţei lor artistice. Momentele concurenţilor vor fi completate cu cele ale artiştilor profesionişti. Prima seară de festival se va încheia cu un concert Andrei Leonte, câştigătorul „X Factor 2011”, iar invitata specială de duminică este Nicole Cherry, revelaţia muzicii româneşti din ultimul an. În week-end-ul dedicat cântecului vor fi recitaluri speciale ale unor solişti din ţară, precum Ruxandra Tomulesei, Andra & Bogdan Botezşi Bogdan Ioan, dar şi din străinătate, Alex Mouth (Nigeria) şi Alex Tărâţeanu (Ucraina). Atmosfera va fi condimentată cu momente antrenante oferite de Quasar Dance, Rhythmic Dance şi Clubul Gimnis, dar şi un spectacol al Corului de copii al Operei Naţionale Române din Iaşi „Juniorii Operei”. Festivalul Internaţional de Muzică „Crystal Stars Music Fest”este organizat de Asociaţia Culturală „Mellos”, în parteneriat cu Asociaţia „Salvaţi Copiii” şi Asociaţia Grupurilor Locale de Tineret.

Duminică, 2 noiembrie, de la ora 11.00, zona Intersport din Palas Mall se transformă într-o lume de poveste, cu ajutorul marionetelor. Prichindeii vor aplauda un spectacol amuzant şi educativ de teatru de păpuşi.

Departament PR

W: www.palasmall.ro, www.palasiasi.ro

E: pr@palasiasi.ro