PROGRAM DE INTERNSHIP PENTRU MASTERANZII ÎN CONTABILITATE, LA IULIUS MANAGEMENT CENTER

IMCIulius Management Center (IMC), cel mai mare dezvoltator şi operator autohton de centre comerciale de tip mall din România, le oferă tinerilor oportunitatea dezvoltării unei cariere în mall management. În perioada 17 noiembrie 2014 – 30 aprilie 2015, se desfăşoară cea de-a treia ediţie a internship-ului „Rising Stars at IMC”, la care pot aplicamasteranzii în ani terminali în domeniul Contabilitate, din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEEA). Înscrierile se fac prin depunerea CV-ului, până pe data de 10 noiembrie, pe adresa de e-mailinternship@iuliusmall.com.

Performanţa academică, implicarea în activităţi practice, motivaţia pentru program şi competenţele personale sunt criteriile în urma cărora se va face selecţia. Internship-ul presupune un program de 6 ore pe zi, 30 de ore pe săptămână.

Tinerii vor acumula experienţă într-un mediu de business profesionist, vor dobândi cunoştinţe practice relevante şicompetenţe în domeniul lor de specializare, sub îndrumarea specialiştilor, şi vor avea o şansă suplimentară la angajare.

În ediţiile anterioare ale programului „Rising Stars at IMC” s-au înscris peste 200 de studenţi. După procesul de selecţie,30 de tineri au avut ocazia ca, timp de trei luni, să lucreze în diverse departamente, împreună cu specialiştii IMC. La finalul internship-ului, aproximativ 15 studenţi au fost angajaţi în cadrul companiei.

Demersul IMC de a contribui la formarea profesioniştilor este implementat în alte două oraşe universitare din ţară, la Cluj-Napoca şi Timişoara, în centrele comerciale IULIUS MALL.

 

Departament PR

W: www.iuliusmall.com www.palasiasi.ro

E: pr@iuliusmall.com pr@palasiasi.ro