DISTRACŢIE ŞI RĂSFĂŢ CULINAR LA PETRECEREA DE HALLOWEEN DE LA CHEF GALERIE

Chef Galerie Palas 02 Chef Galerie Palas 01Invitaţii care au ales restaurantul Chef Galerie, situat lângă lacul din parcul Palas, pentru seara de Halloween au petrecut în compania prietenilor, cu mâncăruri savuroase şi muzică live de calitate.

Singurul restaurant din Iaşi specializat în prepararea grill-ului şi-a întâmpinat clienţii cu un spectacol culinar, aşa cum se întâmplă în fiecare zi. Atmosferă relaxantă, preparate apetisante, cântece îndrăgite şi servicii de înaltă calitate au fost elementele unei petreceri de neuitat. Meniul inspirat din tematica de Halloween, cu dovleacul ingredient vedetă, a răsfăţat simţurile celor prezenţi, delectându-i cu aromele specifice Chef Galerie. Piesele cheie ale restaurantului suntrenumitele aparate Josper, o combinaţie elegantă între grill şi cuptor, care funcţionază doar pe bază de cărbuni şi care oferă o savoare aparte mâncării.

Pentru a crea un ambient specific, Chef Galerie a fost decorat cu simboluri ale Halloween-ului, iar chelnerii au fost machiaţi creativ. Distracţia tuturor a fost asigurată de Daniel Lazăr Band, trupa fostului concurent de la Vocea României, care a ridicat invitaţii la dans.

Zilnic, Chef Galerie îi aşteaptă pe iubitorii gastronomiei internaţionale cu cele mai gustoase preparate, realizate de către bucătari cu experienţă. Supe rafinate, fructe de mare sofisticate, paste după reţete originale, grill din carne de vită, porc sau pui în arome ispititoare şi deserturi delicioase îi încântă pe clienţii Chef Galerie şi îi fac să revină mereu cu plăcere. În plus, în fiecare zi, între orele 12.00 şi 15.00, meniul business lunch, cu aperitiv, supă, fel de bază şi o băutură la alegere, costă 25 de lei la Chef Galerie.

Departament PR

W: www.palasmall.ro, www.palasiasi.ro

E: pr@palasiasi.ro