Apel – a doua ediție a Sesiunii naţionale de comunicări ştiinţifice în domeniul ştiinţelor sociale „Tineri cercetători: Abordări multidisciplinare”

universitatea_bucuresti_49721100Şcoala Doctorală de Ştiinţă Politică din cadrul Facultății de Științe Politice a Universității din București invită tineri cercetători români (cercetători în stagii post-doctorale, doctori, doctoranzi și masteranzi) să participe la cea de a doua ediție a Sesiunii naţionale de comunicări ştiinţifice în domeniul ştiinţelor sociale „Tineri cercetători: Abordări multidisciplinare”. Evenimentul va avea loc în data de 13 decembrie 2014 la sediul Facultăţii de Ştiinţe Politice (Str. Spiru Haret, nr. 8).

Aşteptăm propuneri de lucrări la adresa sesiunenationala@fspub.unibuc.ro până pe 21 noiembrie. Acestea vor fi redactate în limba română şi trebuie să conţină numele şi afilierea instituţională a autorului, titlul şi un rezumat (abstract) de 150-200 cuvinte, însoțit de 3-5 cuvinte cheie. Domeniile din cadrul cărora se pot trimite propuneri sunt următoarele: ştiinţe politice, sociologie, istorie, relaţii internaţionale, ştiinţe juridice şi administrative, jurnalism și științele comunicării, economie, litere şi filosofie. Candidaţii ale căror propuneri sunt acceptate vor fi notificaţi prin e-mail până la data de 23 noiembrie. Taxa de participare este de 100 RON şi trebuie achitată până pe 30 noiembrie.În cadrul festivităţii de încheiere, toţi participanţii vor primi o diplomă din partea Facultăţii de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti. De asemenea, în urma evaluării Comitetului Ştiinţific, cele mai bune lucrări vor fi publicate în revista Tineri cercetători: Abordări multidisciplinare (ISSN 2360 – 2449).