PROMOŢII DE PÂNĂ LA 70%, DE BLACK FRIDAY, LA PALAS MALL

Palas MallVineri, 28 noiembrie 2014, ieşenii sunt invitaţi să petreacă o zi dedicată ofertelor de nerefuzat, la Palas Mall, după un program prelungit. De Black Friday, brandurile din îndrăgita destinaţie de shopping îşi vor întâmpina clienţii cu promoţii de până la 70%.

 

Bucuria cumpărăturilor avantajoase va invada Palas Mall încă de la ora 08.00 şi va ţine până la miezul nopţii. Totul pentru ca cei pasionaţi de shopping să îşi achiziţioneze lista articolelor mult dorite, la preţuri ispititoare. Piese vestimentare în tendinţe, care beneficiază de promoţii de până la 70%, vor găsi la Bliss şi Laura Galic. Preţuri înjumătăţite îi vor aşteapta în magazineleU.S Polo Assn., Bigotti, Nafi Dresscode şi Brise. Discount de până la 40% este propunerea Bershka şi Seroussi, iar mai puţin cupână la 30% vor plăti pentru articolele New Look, Camaϊeu, Motivi, D´s Damat, Stefanel, Tom Tailor, LC Waikiki, Lee Cooperşi Casa Wanda. Oferte de până la 20% au pregătit H&M, C&A, Clockhouse, Oysho, Pull & Bear, Poema, Serena şi Gatta.Ţinute la preţuri promoţionale vor fi şi la Zara şi Lavande.

Cei care preferă stilul sport au ca destinaţie magazinele Hervis Sports şi Intersport, de unde pot primi discounturi de până la 30%, dar şi Nike, unde ofertele sunt de până la 25%.

Pentru prichindeii care iubesc să meargă la shopping, Black Friday este prilejul de a cumpăra jucării cu până la 70% mai ieftine la Noriel. Preţuri la jumătate vor găsi pentru hăinuţele de la Deluxe Cards, cu până la 30% mai mici la jachetele Coccodrillo şi cu până la 20% la Salamandra Kids.

Încălţăminte la modă, la jumătate de preţ, îi vor aşteapta pe clienţi la Ecco Shoes, promoţii de până la 30% vor fi la Benvenuti şiWhy Denis, de până la 25% la Otter şi de până la 20% la Humanic şi CCC. Însă oferte speciale au şi Il Passo şi Staccato. Amatoarele de genţi şic vor găsi modele cu până la 35% discount la Mis Valigeria, cu până la 10% la Beautiful, iar al treilea produs este gratuit la Mary Point.

Iubitorii de accesorii sunt invitaţi să se bucure de promoţii de până la 70% la Be In Time, Splend´or şi Millefiori, de până la 50%la Kultho şi Goana şi de până la 20% la Accessorize, Sabrini, Pandora şi Desiree.

Cosmeticele şi parfumurile Yves Rocher au oferte de până la 30%, iar surprize promoţionale au pregătit şi Douglas, Sephora, MI NY şi Professional Shop. Cadouri pentru persoanele dragi şi articole decorative pentru casă la preţuri mai mici cu până la 70% sunt la Bobo Shop, cu până la 60% la Kitchen Shop, cu până la 50% la ArtGeorgies, cu până la 40% la Blue Gifts şi ofertele continuă la Deco Center, Bomb Relax şi Goth.

 

Amatorii de lectură sunt aşteptaţi cu până la 80% discount la Cărtureşti şi cu până la 60% la Nemira, iar produse de papetărie şi birotică la jumătate de preţ vor fi la Autograf. Pentru cei pasionaţi de fotografiat, Nikon propune promoţii de până la 50%, iar împătimiţii de gadget-uri vor găsi discounturi de până la 70% la QuickMobile.

Pentru pauzele de la shopping, restaurantele şi cafenelele din food court şi din ansamblul Palas au pregătit meniuri speciale de Black Friday.

Lista completă a reducerilor poate fi consultată accesând link-ul: http://www.palasmall.ro/eveniment/black-friday_841.

Departament PR

W: www.palasmall.ro, www.palasiasi.ro

E: pr@palasiasi.ro