MApN: Ministrul Dușa i-a vizitat pe cei 2 militari răniți în accidentul aviatic din județul Sibiu

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, i-a vizitat luni pe căpitan-comandorul Corneliu Gabriel Titiana și maistrul militar cls. I Valentin Bora, supraviețuitorii accidentului aviatic din județul Sibiu, din 21 noiembrie, internați în continuare la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București.

„Ministrul Mircea Dușa a stat de vorbă și cu familiile celor doi militari, asigurându-le de tot sprijinul instituției militare”, informează un comunicat al Ministerului Apărării Naționale (MApN) remis luni AGERPRES.

Echipa medicală, constituită din specialiști ai Spitalului de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri ai Spitalului Universitar de Urgență Militar Central, a prezentat ministrului apărării date privind evoluția stării de sănătate a celor doi militari.

Opt militari și-au pierdut viața și alți doi au fost răniți în urma prăbușirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, pe 21 noiembrie, pe raza localității sibiene Mălâncrav. Elicopterul de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii se afla în misiune, urmând să participe la un exercițiu în Poligonul Cincu.