TÂRGURI DE CADOURI, SPECTACOLE APARTE ŞI NUMEROASE SURPRIZE PENTRU PRICHINDEI, DE MOŞ NICOLAE, LA PALAS

01 (4)Palas Mall a pregătit pentru acest sfârşit de săptămână o agendă bogată în evenimente dedicate îndrăgitului Moş Nicolae, de care se vor bucura cei mici, dar şi cei mari.

De joi până duminică, în perioada 4 – 7 decembrie 2014, la parterul Galeriei Palas Mall se desfăşoară o ediţie specială de Moş Nicolae a Târgului Handmade & Homemade. O varietate de articole lucrate manual îi aşteaptă pe toţi cei aflaţi în căutarea darurilor perfecte: bijuterii, articole împletite, tablouri, gravuri pe sticlă, lumânări sculptate și parfumate, papioane, genți din piele, cutii decorate prin diferite tehnici, dar şi delicii făcute în casă.

În aşteptarea cadourilor de la simpaticul bătrânel, năzdrăvanii au parte de o surpriză deosebită. De pe 5 decembrie, cei mici se vor putea plimba cu trenuleţul lui Moş Crăciun. Călătoriile gratuite prin peisajul Crăciuniei, tărâmul de basm din Palas Mall, vor fi interesante pentru prichindei, mai ales că itinerariul presupune şi parcurgerea unui tunel, aflat la baza impozantului brad.

În intervalul 5 – 28 decembrie 2014, Palas Mall găzduieşte un inedit târg de cadouri. În diferite zone ale mall-ului, clienţii vor descoperi sugestiile Târgului Cutiuţa cu Cadouri. O selecţie cu cele mai inspirate daruri pentru sărbătorile de iarnă este prezentată de expozanţi, la standuri în formă de cutiuţe pentru cadouri. Vizitatorii vor putea alege din numeroase propuneri pentru a-i surprinde pe cei dragi: decorațiuni pentru atmosfera de sărbătoare, piese de artizanat, dulciuri, articole din ceramică lucrate manual, gadget-uri, jucării, obiecte handmade şi multe alte daruri pentru copii, părinţi sau bunici.

Vineri, în Atriumul Palas Mall, este găzduit evenimentul „Ziua Voluntar.ro”. Aproximativ 20 de asociaţii îşi vor prezentaofertele de voluntariat, cei interesaţi putând afla informaţii despre oportunităţile din acest domeniu. Târgul este platforma ideală pentru a descoperi activităţile organizaţiilor non-guvernamentale.

Tot vineri, de la ora 10.00, Atriumul Palas Mall găzduieşte „Cupa lui Moş Nicolae”. Evenimentul sportiv este organizat dePrimăria Municipiului Iaşi, Fundaţia Sportului Ieşean prin Programul „Sport în Cartiere”, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Judeţean Iaşi. La competiţie participă copii din grădiniţe, iar cei mai buni prichindei vor fi premiaţi cu diplome, cupe şicadouri.

Sâmbătă, de Sf. Nicolae, clienţii Palas Mall se vor bucura de o zi cu evenimente deosebite. De la ora 11.00 şi 14.00, pe scenă vor urca cele mai talentate dansatoare ale şcolii de balet Oana Dance Studio. Micile balerine vor impresiona publicul cueleganţa coregrafiilor şi mişcările rafinate. De la ora 16.00, ieşenii sunt invitaţi la un recital caritabil de colinde, oferit deAsociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi. De la 19.30, Ansamblul Armonia Lucis al Operei Naţionale Române Iaşi va încânta publicul cu un concert coral de colinde. Melodiile de sezon interpretate instrumental şi vocal de talentaţii artişti vor răsuna înAtriumul Palas Mall, un mod încântător de recreere al celor veniţi la cumpărături.

Duminică, de la orele 11.00 şi 17.00, ştrengarii primesc o invitaţie specială la teatru de păpuşi. Copiii se vor întâlni cu marionetele în Atrium, acolo unde vor afla poveşti încântătoare. De la ora 14.00, pe scena din Palas Mall va avea loc unspectacol caritabil de Zumba. Maratonul de energie şi voie bună are o cauză nobilă, aceea de a aduce zâmbete persoanelor nevoiaşe.

Tot duminică, de la ora 17.30, în zona Intersport, Seven Hills International School îi va ajuta pe cei mici să înveţe cum să mânuiască diferite tipuri de păpuşi, construind o poveste aleasă de ei. Workshop-ul este o experienţă inedită pentru prichindei, care le oferă posibilitatea de a interacţiona cu prietenii prin intermediul păpuşilor. Copiii vor participa la o activitate care le dezvoltă abilităţile sociale şi creative, prin implicarea directă în realizarea unui mic spectacol de păpuşi.

Departament PR

W: www.palasmall.ro, www.palasiasi.ro

E: pr@palasiasi.ro