ATELIERE CREATIVE PENTRU COPII, LA „THE BEST CHRISTMAS SCHOOL”, ÎN PALAS MALL

01 (7)În așteptarea lui Moș Crãciun, copiii sunt așteptaþi la Palas Mall, locul de poveste din Iași unde au parte de decoruri fascinante de iarnã și de evenimente speciale. În luna decembrie, cei mici sunt invitați, la etajul întâi al Atriumului, sã participe la atelierele de laThe Best Christmas School”, prima școalã „acreditatã” de Moș Crãciun și „Ministerul de Educație Polul Nord”. Cei mici vor avea parte de activitãți recreative și educative în același timp, organizate de Fundația pentru Educație Internaționalã și Seven Hills International School, în parteneriat cu „Flori de portocal” și Colegiul Național de Artã „Octav Bãncilã” Iași.

 

Copiii vor învața cum sã mânuiascã pãpuși, construind o poveste aleasã de ei și își vor dezvolta abilitãțile sociale și creative, prin implicarea în realizarea unui mic spectacol. Vor învãța sã creeze decorațiuni de Crãciun modelate în lut, scrisori 3D pentru Moșul și alte giumbușlucuri decorative. Vor lua parte la jocuri educative de memorie și de echipã, vor învãța sã scrie într-un mod creativ și vor avea ocazia sã participe la cursuri de Design and Technology și Englezã, susþinute de profesorii Seven Hills International School. Participarea este gratuitã.

 

Miercuri, 10 decembrie, de la ora 17.30, prichindeii vor învãța cum sã realizeze diverse decoraþiuni din hârtie. Vineri, de la ora 17.00, și duminicã, de la ora 11.00, este programat „Atelierul de povești”, unde vor învãța cum sã mânuiascã marioneteSâmbãtã, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la cursul de Design and Technology, unde se vor juca folosind diferite materiale, vor afla ce proprietãți au și ce pot sã realizeze din acestea. Duminicã, la ora 14.00 va începe atelierul de scriere creativã pentru copii – o abordare artisticã a scrisului de mânã. De la ora 19.00, la scena de la parterul Atriumului, va avea loc un eveniment muzical cu suflãtori, susținut de elevii Colegiului Național de Artã „Octav Bãncilã”.

 

Luni, 15 decembrie, de la ora 17.30, cei mici vor învãța noi cuvinte în limba englezã într-o manierã distractivã, iar marți și joi, de la ora 17.00, sunt invitați la cursuri de Design and Techology. Evenimentele cu și pentru cei mici, organizate de Fundația pentru Educație Internaționalã în Palas Mall, se vor încheia duminicã, 21 decembrie, ora 11.30, cu un spectacol de muzicã de coarde, oferit în Atrium de elevii Colegiului Național de Artã „Octav Bãncilã”.

 

 

Departament PR

W: www.palasiasi.ro  www.palasmall.ro

E: pr@palasiasi.ro