COPIII SUNT INVITAȚI LA IULIUS MALL SĂ CREEZE DECORAȚIUNI PENTRU BRADUL DE CRĂCIUN

Iulius MallȘi în acest week-end, IULIUS MALL IAȘI îi invită pe copii la un atelier de creaţie deosebit de interesant şi distractiv.Sâmbătă, prichindeii vor fi provocaţi să creeze decoraţiuni pentru îndrăgitul brad de Crăciun, folosind materiale mai puţin obişnuite: paste. Atelierul va avea loc la etajul doi al mall-ului, de la ora 11.00.

Lecţiile de îndemânare şi pricepere artistică vor fi oferite de studenţi ai Facultăţii de Arte Vizuale şi Design din Iaşi, iar obiectele necesare realizării inventivelor ornamente vor fi pus la dispoziţie de IULIUS MALL. Participarea este gratuită. Detalii și înscrieri la: client.is@iuliusmall.com şi 0232/ 208 500.

Până pe 24 decembrie 2014, IULIUS MALL îi invită pe ieşeni să trăiască „20 de zile de Crăciun” şi îi întâmpină cu un decor de basm şi cu premii valoroase. Cumpărăturile de la IULIUS MALL le pot aduce clienţilor harnici excursii la munte sau alte cadouri, precum: decoraţiuni pentru lumânări, ornamente pentru brad, căni cu tematică de sărbători, vouchere pentru shopping, cosmetice Avon, băuturi fine, sucuri sau premii călduroase, precum pături şi fulare.