FASHION SHOW CĂTĂLIN BOTEZATU ŞI SPECTACOLE DEOSEBITE, ÎN ACEST WEEK-END, LA PALAS

Palas Mall 02 (2)În aşteptarea Crăciunului, Palas Mall a pregătit pentru clienţii săi evenimente cu totul speciale. Fashion show Cătălin Botezatu, ateliere educative pentru copii, concerte de colinde şi alte spectacole sunt surprizele din acest week-end oferite de îndrăgita destinaţie de shopping şi recreere.

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, de la ora 18.00, ieşenii şi nu numai sunt invitaţi la un fashion show spectaculos. Pe podiumul din Atriumul Palas Mall vor defila cele mai noi rochii de seară Haute Couture create de Cătălin Botezatu. Eleganţă, glamourşi strălucire sunt trei cuvinte care definesc colecţia semnată de renumitul designer. În deschidere vor fi prezentări de modăoferite de brandurile din Palas Mall, precum: Montiago, New Look, Bliss – Jack&Jones şi Only, Nissa, Laura Galic, Poema, Seroussi, Valigeria, Il Passo, Staccato, Why Denis şi Otter. Evenimentul este un bun prilej pentru ca amatorii de shopping să se inspire pentru ţinutele de sărbători. Invitate speciale la prezentare sunt şi 15 bloggeriţe pe teme fashion din întreaga ţară, care le vor vorbi iubitorilor de modă despre tendinţele actuale.

Cătălin Botezatu şi specialistele în fashion vor fi prezente şi la filmările emisiunii „Deschis la Distracţie”, vineri, de la ora 18.00, în Atriumul Palas Mall. Ediţia aceasta a emisiunii este dedicată frumuseţii şi noilor trenduri din modă.

Pentru copii, „The Best Christmas School”, prima şcoală „acreditată” de Moş Crăciun şi „Ministerul de Educaţie Polul Nord”,continuă atelierele educative, la etajul întâi al Atriumului. Vineri, de la ora 17.00, şi duminică, de la ora 11.00, este programat„Atelierul de poveşti”, unde vor învăţa cum să mânuiască marionete. Sâmbătă, de la ora 11.00, cei mici sunt aşteptaţi la cursul de Design and Technology, unde se vor juca folosind diferite materiale, vor afla ce proprietăţi au şi ce pot să realizeze din acestea. Duminică, la ora 14.00, va începe atelierul de scriere creativă pentru copii – o abordare artistică a scrisului de mână.De la ora 19.00, la scena de la parterul Atriumului, va avea loc un eveniment muzical cu suflători, susţinut de elevii Colegiului Naţional de Artă „Octav Băncilă”. Astfel, în aşteptarea Moşului, cei mici vor avea parte de activităţi recreative şi educative în acelaşi timp, organizate de Fundaţia pentru Educaţie Internaţională şi Seven Hills International School, în parteneriat cu„Flori de portocal” şi Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă” Iaşi.

Sâmbătă, de la ora 20.00, cei care vor să se bucure de spiritul Crăciunului sunt aşteptaţi la un concert caritabil de colinde. Cele mai frumoase cântece de iarnă vor fi interpretate de micii artişti din Corul de copii „Juniorii Operei” şi alţi invitaţi talentaţi

Duminică, de la ora 13.00, clienţii Palas Mall vor putea admira un spectacol de balet, oferit de copii pricepuţi la piruete. De la ora 16.00, în Atrium, cei mai frumoşi şi isteţi prichindei se vor întrece pentru titlul de Miss şi Mister Piticot. Evenimentul, organizat de FirstModels, este singurul concurs de frumuseţe din ţară dedicat celor mici, competiţie la care pot participa copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 12 ani.

Până pe 23 decembrie, ansamblul Palas îi aşteaptă pe ieşeni şi pe locuitorii din regiune la un show 3D fascinant. Proiecţia „Visul unei nopţi de iarnă” va rula zilnic, la începutul fiecărei ore din intervalul orar 17.00 – 22.00. Filmul prezintă visul unei fetiţe care îşi doreşte o lume mai bună, cu oameni generoşi, frumoşi şi optimişti. Din vis nu lipsesc Moş Crăciun, renii, dulciurile, jucăriile şi cadourile. În pauzele dintre proiecţii, clienţii se pot delecta cu o sesiune de patinaj pe gheaţă, la Palas Ice.

Sesiunile de shopping aduc şi premii clienţilor norocoşi. Cei care fac cumpărături de minimum 150 de lei din magazinele preferate pot participa la tombolele sărbătorilor de iarnă, unde au şansa să câştige invitaţii pentru patru persoane la petrecerea de Revelion Congress Hall Palas, sesiuni de shopping şi multe alte cadouri.