Celelalte Cuvinte prezintă la Iasi un concept de eveniment inedit

celelalte-cuvinteCelelalte  Cuvinte prezintă un concept de eveniment inedit pentru România: două teme diferite într-un singur concert. Astfel, trupa ajunge la Iași, în Underground Pub, pe data de 19 decembrie, pentru a sărbători 20 de ani de la lansarea albumului Armaghedon, dar și pentru a lansa albumul live Trup și Suflet.
De asemenea, ziua de 19 decembrie este o zi cu totul specială, fiind ziua de naștere a solistului Călin Pop.
„Atât aniversarea Armaghedon, cât și lansarea albumului acustic Trup și Suflet sunt momente foarte importante pentru trupă, drept urmare am decis să le marcăm pe ambele”, spune Călin Pop, vocalul trupei Celelalte Cuvinte.
O parte a concertului va fi dedicată albumului Armaghedon, lansat în 1994 și va fi „sângeroasă”, promite trupa. Celelalte Cuvinte va cânta majoritatea pieselor de pe Armaghedon. Mai mult, aniversarea aduce o reeditare a albumului Armaghedon, în format digipack.
„Armaghedon este un material deosebit de dinamic, cu un mesaj special, aparte. Un rock/metal în manieră simfonică, o piatră de hotar în cariera trupei. Celelalte Cuvinte este și va rămâne o trupă rock, iar la aniversarea Armaghedon ne vom bucura din plin de un concert hard rock, în toate puterea cuvântului „, adaugă Călin Pop.
O altă parte a concertului va marca lansarea DVD-ului Trup si Suflet, live acustic la Cinema Patria. DVD-ul este primul material live lansat de trupă în întreaga carieră și conține concertul acustic intitulat Trup şi Suflet, care a avut loc la Cinema Patria. Concertul s-a desfășurat cu casa închisă, într-o atmosferă caldă și plină de emoții. Piesele trupei au fost „răstălmăcite” de cei patru muzicieni legendari în varianta acustică, fiind cântate așa cum n-au mai fost auzite niciodată. Albumul conține 13 piese și va fi lansat atât ca DVD, cât și ca CD audio.
De 32 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.
Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregătesc un dublu eveniment Celelalte Cuvinte cu totul special.