Seri de colinde, la Palatul Roznovanu

nichitaEvenimentul „Seri de Colinde 2014” va avea loc pe 19 şi 20 decembrie, ora 18.00 în Sala Mare a Primăriei. Manifestarea este dedicată locuitorilor municipiului Iași care doresc să se bucure de frumusețea sărbătorilor de iarnă. Începând cu ora 18.00, în deschiderea “Serilor de Colinde”, va răsuna muzica artiștilor din Cvintetului de alămuri “Adamos Brass”. Aducând un plus de strălucire, Zâna Serilor de Colinde va spune povești de iarnă celor prezenți la eveniment. Spectacolele vor fi transmise şi pe un ecran amplasat în fața Palatului Roznovanu. Intrarea este liberă și toți cei prezenți la eveniment vor primi o cărticică cu colinde românești “Colinde în dar”.

Vineri, 19 decembrie
În deschidere (18.00 – 19.00) – Cvintetul de alămuri “Adamos Brass”, condus de profesor Liviu Adamachi – holul Palatului Roznovanu. Spectacolul începe la ora 19.00 cu poveștile citite de Zâna Serilor de Colinde şi continuă cu muzica Cvintetului „Academica”, ce va impresiona prin interpretarea unor piese instrumentale specifice sărbătorilor de iarnă, cât și acompaniind-o pe soprana Ina Cristea ce aduce prin vocea sa magia colindelor. Seara se va încheia cu spectacolul susținut de The Christmas Horn Band –  dirijor Emil Octav Ambrosa, solişti – Cristina Grigoraş (soprană), Adrian Ionescu (tenor), Victor Zaharia (bas), Alin Iaţac (percuţie), Adrian Fântână (chitară bas), Mădălina Pancu (pian).

Sâmbătă, 20 decembrie
18.00 – 19.00 – Cvintetul de alămuri “Adamos Brass”, condus de profesor Liviu Adamachi – holul Palatului Roznovanu.
19.00 – Povești citite de Zâna Serilor de Colinde, în interpretarea actriţei Tatiana Grigore.
Seara continuă cu spectacolul de colinde susținut de trupa Boemic, care are în componență atât studenți cât și absolvenți ai Universității de Arte “George Enescu” Iași. Urmează un spectacol susținut de cvartetul vocal The Vocals: Delia Muntean – soprană, Liviu Muntean – tenor, Ciprian Chitu – bass, Ionut Ciobotaru – tenor.