REGALLIA, ATELIERE DE COFETĂRIE ȘI PATISERIE, ÎN IULIUS MALL

05 (1) 04 03 (1) 02 (2) 01 (8)Cei care adoră dulciurile şi apreciază arta cofetăriei sunt invitaţi la Regallia, atelier recent inaugurat la parterul IULIUS MALL.

 

Regallia reînvie gustul tradiției, prin grija deosebită pentru păstrarea deprinderilor de altădată, atenția unor oameni pasionați de arta cofetăriei, precum şi prin folosirea ingredientelor naturale şi de înaltă calitate. Şi pentru că a savura un desert sănătos nu este un privilegiu, Regallia le propune clienţilor un itinerariu în universul fascinant al cofetăriei şi patiseriei tradiționale.

 

Torturi delicioase, prăjituri apetisante, deserturi pentru diabetici, dulciuri de post sau pentru cei care urmează diete – toate se găsesc la Regallia. Mousse Caramel, Fruit Rouges, Essence du Chocolat, Dome du Ciel sunt doar câteva dintre specialităţile ingenioase care poartă semnătura cofetarilor Regallia. Nu lipsesc prăjiturile tradiţionale, precum Amandina, Savarina sau Boema. Spectacolul cromatic oferit de preparate atrage, iar combinaţiile de arome şi gusturi desăvârşesc experienţa.

 

La Regallia, arta, cultura şi dulcele nu au fost nicicând mai aproape. Clienţii vor fi plăcut surprinşi să savureze o gamă inedită de prăjituri, menită să le aducă aminte, într-un mod original, de ambasadorii culturii noastre naţionale. Prăjitura Brâncuşi, Coşbuc, Henri Coandă sau Ciprian Porumbescu sunt „operele de artă” ale maeştrilor cofetari Regallia, care omagiază valorile româneşti.

 

Pentru aniversările din familie, Regallia le propune clienţilor numeroase reţete apetisante de torturi. De asemenea, specialiştii cofetari pot crea torturi extravagante de nuntă şi botez, precum şi torturi tematice, după imaginaţia fiecărui client.

 

Și iubitorii patiseriei vor găsi la Regallia preparate tradiţionale, precum cozonaci, fursecuri şi biscuiţi, pateuri, tarte, ştrudele şiplăcinte, în combinaţii variate şi delicioase.