Șapte trenuri Regio și două trenuri InterRegio, anulate pe rutele Făurei, Galați, Constanța și Ploiești

Șapte trenuri Regio și două trenuri InterRegio au fost anulate, luni, pe secțiile feroviare Făurei – Galați, Galați – Constanța și Ploiești – Urziceni, din cauza ninsorilor și a viscolului, iar pe celelalte rute circulația trenurilor de pasageri se desfășoară în condiții de iarnă, informează CFR Călători.

„În județele aflate sub avertizări de Cod portocaliu și Cod roșu — Prahova, Ialomița, Constanța, și respectiv Vrancea, Brăila și Buzău — există posibilitatea modificării circulației sau anulării unor trenuri, în special pe secțiile feroviare Făurei — Galați, Galați — Constanța și Ploiești — Urziceni. În acest moment, șapte trenuri Regio și două trenuri InterRegio au fost anulate pe secțiile de mai sus”, se menționează într-un comunicat al companiei.

CFR Călători sfătuiește pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condițiile meteo și să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

„În situația în care pasagerii nu mai doresc să continue călătoria, ei vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare”, se precizează în comunicatul citat.