20 DE VACANŢE ŞI INVITAŢII LA CEA MAI FRUMOASĂ PETRECERE DE REVELION, PREMIILE DE CRĂCIUN ACORDATE DE PALAS ȘI IULIUS MALL

Palas Mall (4)Și în acest an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Palas şi Iulius Mall, cele două destinaţii premium de shopping din Iaşi, i-au răsplătit cu mii de daruri pe clienţii lor. 20 de weekend-uri la munte, invitaţii la Revelionul Congress Hall, cine la restaurant,sesiuni de shopping, vouchere pentru distracţia pe gheaţă şi mii de premii garantate – toate au ajuns la pasionaţii de cumpărături.

 În luna decembrie, Iulius Mall Iaşi i-a invitat pe ieşeni să trăiască „20 de zile de Crăciun”. Sesiunile de shopping au fost cu noroc pentru 20 de clienţi, care au primit cadoul mult visat. Pe parcursul campaniei, în fiecare seară a fost desemnat, prin tragere la sorţi, câştigătorul unei excursii la munte. Cei 20 de norocoşi au fost răsplătiţi cu un sejur într-un decor idilic, la Gura Humorului, la o pensiune de patru stele, împreună cu persoana dragă. Lista completă a câştigătorilor este disponibilă pe http://www.iuliusmall.com/iasi/eveniment/20-zile-de-craciun_1143. Tolba Moşului a fost plină cu mii de premii garantatepentru mulţi alţi cumpărători care au venit la Iulius Mall.

Şi clienţii harnici de la Palas Mall au avut un Crăciun cu „daruri cu suflet”. Cei care l-au ajutat pe simpaticul bătrânel să aleagă cadourile potrivite au primit nenumărate cadouri. În fiecare duminică din perioada de desfăşurare a campaniei, la tombolele speciale din Crăciunia s-au extras câştigătorii unei invitaţii pentru patru persoane la cea mai frumoasă petrecere de Revelion din oraş, organizată de Congress Hall Palas. Ionuţ Gribincea, Adelina Donişan şi Constantin Alexandru sunt cei trei norocoşi care, împreună cu alţi trei prieteni, vor avea ocazia unică de a sărbători trecerea dintre ani ca în Times Square şi de a cânta la miezul nopţii hitul „New York, New York!”, în cadrul elegant al Atriumului Palas Mall. Spiritul efervescent al „oraşului care nu doarme niciodată”, decoruri inspirate din peisajul urban avangardist care îl defineşte, specialităţi culinare internaţionale şi momente artistice captivante sunt doar o parte dintre surprizele care le sunt pregătite pentru Revelion. În plus, zilnic,ajutoarele Moşului au oferit mii de premii: trollere de la magazinul Valigeria,  sesiuni de shopping în valoare de 300 de lei, cine la restaurantele Chef Galerie şi Shanghai, invitaţii la cafenele, bijuterii, cosmetice, băuturi fine şi cafea savuroasă.