Slujba de înmormântare a lui Valentin Nicolau va avea loc vineri, la Biserica Sf. Maria

Familia lui Valentin Nicolau anunță pe pagina de facebook a regretatului editor și scriitor că „pentru toți cei care vor să își ia la revedere, el va fi acasă în biblioteca lui” și că slujba de înmormântare va avea loc vineri, la Biserica Sf. Maria.

„Vă mulțumim pentru toate gândurile bune. Valentin Nicolau a fost un om excepțional, care nu ne va părăsi cu adevărat niciodată, prin ce a lăsat în urma lui. Pentru toți cei care vor să își ia la revedere, el va fi acasă, în biblioteca lui, pe Strada Iani Buzoiani, 14. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, la ora 13, la Biserica Sf. Maria de pe Strada Iani Buzoiani, în București. Vă rugăm să-l păstrați în gândurile și în rugăciunile voastre. Familia Nicolau”, se precizează în postare.

Valentin Nicolau a murit la numai 54 de ani în urma unui stop cardio-respirator. Lui Nicolau i s-a făcut rău marți seară, în timp ce se afla în mașina personală. Ambulanța a fost solicitată de o altă persoană în jurul orei 21,00. În momentul sosirii echipajului de intervenție, fostul șef al TVR era inconștient. Medicii, care au ajuns foarte repede, au făcut manevre de resuscitare timp de 45 de minute, însă fără rezultat, a declarat managerul SABIF, Alis Grasu.