523.000 de vizitatori la târgurile și expozițiile organizate și găzduite de Romexpo în 2014

Târgurile și expozițiile organizate și găzduite în 2014 de Centrul Expozițional Romexpo au fost vizitate de 523.000 de persoane, informează, marți, Romexpo.

„Acest an (2014 — n. r.) a fost unul al schimbărilor pentru Romexpo, schimbări în care credem și suntem convinși că vor pune baze solide pentru dezvoltarea continuă a centrului expozițional. Ne bucură și ne responsabilizează faptul că suntem în continuare apreciați de organismele internaționale și de partenerii romani, tocmai de aceea lucrăm ca în continuare să oferim același standard înalt al evenimentelor organizate”, a declarat directorul general al centrului expozițional, Cătălin Trifu.

În cursul anului trecut, Romexpo a organizat a 41 de manifestări expoziționale dedicate specialiștilor și publicului larg, a găzduit și facilitat organizarea altor 25 târguri și expoziții ale partenerilor.

De asemenea, au mai avut loc 9 concerte și evenimente pentru public larg, 95 de congrese, conferințe, seminarii, cursuri, spectacole, recepții, întâlniri de afaceri etc.

Suprafața expoziționala închiriată la târgurile organizate și găzduite a fost de 315.000 metri pătrați, iar numărul de firme expozante a fost de 6.188.