Cursuri acreditate ANC la TUIAȘI în cadrul proiectului ACTIV

asachiȊn Universitatea Tehnicǎ „Gheorghe Asachi” din Iaşi se susţin în cadrul proiectului „Activ pe Piața Muncii – Abilităţi şi Competenţe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piaţa Muncii – ACTIV”, ȋncă din luna septembrie 2014, cursuri acreditate de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).

Oferta include în prezent cursurile:

  1. Operator introducere, validare și prelucrare date;

    2. Designer pagini web;

    3. Operator calculator electronic și rețele.

 

Cui se adresează ACTIV?

Serviciile furnizate în proiect se adresează persoanelor care nu sunt în prezent angajate, care doresc să găsească un loc de munca și care se încadrează în una din următoarele categorii:

  1. şomeri;

    2. șomeri de lungă durată;

    3. persoane aflate în cautarea unui loc de muncă;

    4. persoane inactive.

 

Cerinţe candidaţi

Candidații trebuie să aibă studii medii sau superioare. Pentru regiunea Nord-Est proiectul se adresează doar persoanelor care au reședinţa ȋn județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui.

 

Beneficii participanţi

♦ Servicii de orientare profesională gratuite
♦ Cursuri gratuite acreditate ANC
♦ Cazare și masă gratuite
♦ Decontare cheltuieli transport
♦ Subvenție în valoare de 600 lei

 

Partenerii proiectului

Coordonatorul proiectului este Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti iar implementarea proiectului este realizată împreună cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Universitatea Politehnica din Timişoara, Universitatea „Petru Maior” din Tîrgu Mureş, Pythia International S.R.L. București și Institutul pentru Politici Sociale București – furnizor de servicii de informare, consiliere profesională şi mediere a muncii.