BĂNUITUL DE COMITEREA TÂLHĂRIILOR DE LA CASA DE AMANET DIN ZONA INTERSECȚIEI COTNARI ȘI DE LA BARUL DIN ZONA GĂRII A FOST IDENTIFICAT DE POLIȚIȘTI

politisti localiPoliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor SAS din cadrul IPJ Iași, au efectuat  sambata dimineaţă, o percheziţie la o persoană bănuită de comiterea a două tâlhării.
15  poliţişti ieșeni au  efectuat, sub supravegherea propcuroruluide caz, o percheziţie, în comuna Ciurea, la o persoană bănuită de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie, în luna decembrie 2014, de la o casă de amanet din zona intersecției Cotnari, respectiv în luna ianuarie 2015, de la un bar din zona Gării, din mun. Iași .

Din cercetări a rezultat că bărbatul,în vârstă de 39 ani, ar fi amenințat cu acte de violență și deposedat cele două gestionare  de sume de bani, telefoanemobile și o tabletă, după care ar fi fugit cu bunurile. În urma perchezițiilor efectuate,polițiștii ieșeni au găsit la adresa din com. Ciurea mai multe bunuri, susceptibile a proveni din comiterea celor două infracțiuni. Prejudiciul cauzat prinactivitatea infracţională este de aproximativ 3500 lei.  Bărbatul recunoaște comitereacelor două fapte, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestuia și recuperării integrale a prejudiciului,  urmând a fi prezentat unității de parchet competente cu propuneri legale.
Acţiunea a beneficiat desuportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.