PREMII PENTRU ÎNDRĂGOSTIŢI ŞI ATELIERE CREATIVE, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL

Atelier de creatieLa IULIUS MALL, finalul de săptămână aduce evenimente pentru toţi: ateliere de creaţie pentru cei mici, sesiuni de make-up pentru femei, premii pentru îndrăgostiţi şi un campionat virtual de fotbal pentru microbişti.

 

Până pe 14 februarie 2015, IULIUS MALL IAŞI îi invită pe îndrăgostiţi să trăiască „O iubire scrisă-n stele”. Clienţii care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei participă la tombola care va trimite un cuplu la un hotel de patru stele din Poiana Braşov. Marele norocos al campaniei va fi anunţat de Ziua Îndrăgostiţilor, prin tragere la sorţi. Tot sâmbătă, nouă participanţi la tombolă vor primiun cadou inedit: propria stea. „Pachetul Stelar” conţine un certificat de înregistrare a stelei, care va fi denumită aşa cum va dori câştigătorul, şi o hartă ce va indica locația exactă pe cer. În plus, pe ieşeni îi aşteaptă zilnic alte zeci de premii „stelare” de răsfăţ în doi, precum bilete la cinema şi invitaţii la cafenele şi restaurante.

 

Doamnele şi domnişoarele care doresc să arate irezistibil la cina de Valentine’s Day şi să fie admirate de partenerii lor sunt invitate la insula de cosmetice Laura Clauvi, de la etajul doi al mall-ului. Sâmbătă, vor beneficia aici de sesiuni de make-up gratuite din partea specialiştilor Laura Clauvi, în intervalul orar 16.00 – 20.00.

 

Şi în această sâmbătă, cei mici au ocazia să se distreze într-un mod educativ la Atelierul de Creaţie. De la ora 11.00, fetiţele şi băieţeii cu imaginaţie vor fi provocaţi să se joace cu pensoanele şi culorile şi să personalizeze o cană. Atelierul va avea loc la etajul doi al mall-ului, în Piaţeta Karma. Materialele necesare vor fi făcute cadou de IULIUS MALL. Participarea este gratuită. Detalii și înscrieri la: client.is@iuliusmall.com sau 0232/ 208 500.

 

Pasionaţii jocurilor pe computer şi, în special, ai fotbalului au ocazia să îşi demonstreze abilităţile la competiţia organizată de STARNET. Tournament FIFA’15 pe XBOX 360 va avea loc sâmbătă, la parterul mall-ului, de la ora 09.00.