Anul 2015 este anul nunților în aer liber, susțin designerii

Peste 70 de expozanți din toată țara participă, în weekendul acesta, la cea de-a treia ediție a târgului de nunți „Brașov Wedding Days” , care se desfășoară în perioada 13-15 februarie la Brașov Business Park și unde pot fi găsite rochii de mireasă într-o diversitate de modele, ținute pentru miri, încălțăminte de gală, artă floristică, creatori de bijuterii, verighete, accesorii pentru nunți, limuzine și mașini de epocă, artă fotografică și videografică, efecte pirotehnice, renumiți producători de vinuri etc.

Potrivit specialiștilor în organizarea nunților, tendințele sunt naturalețea și originalitatea, 2015 fiind anul nunților în aer liber.

„Dacă în 2014 designerii au propus o întoarcere la eleganță clasică, în acest an naturalețea și originalitatea sunt în top. Rochiile de mireasă din anul 2015 par mai elegante și mai romantice ca niciodată. Pe lângă croielile moderne se păstrează tradiționala linie clasică a rochiei de mireasă, romantică și delicată, iar vedeta anului rămân rochiile pline de dantelă, rochii cu decupaje adânci, cu umeri căzuți, ce inspiră un aer romantic, elegant, dar și rochii simple completate cu trandafiri supradimensionați. Referitor la tematica nunții, stilul britanic, grație cuplului regal, cu elemente de dantelă, mese în aer liber, ghirlande luxuriante, lumină caldă, anul 2015 fiind și anul nunților în aer liber”, a precizat Mirela Taraș, organizatorul târgului.

Lumânările trec pe plan secundar în 2015, locul acestora fiind luat de becurile mici, discrete răspândite în diferite colțuri din natură, ghirlandele de lumini în copaci, arcade de becuri cu lumină caldă, felinare răsfirate într-o dezordine ordonată.