Conferință pentru studenți – Psihologia: O profesie cu perspective multiple

Universitatea-Al_I_-CuzaMarți, 24 Februarie 2015, cu începere de la ora 16:00, va avea loc conferința de managementul carierei, cu titlul “O profesie cu perspective multiple: psihologia”, susținută de Cristian Petrescu, psiholog clinician și psihoterapeut în cadrul Institutului Regional de Psihiatrie “Socola” Iași. Evenimentul se adresează studenților de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, înscriși în proiectul “Studenții de azi, profesioniștii de mâine”. Întâlnirea se va desfășura în Clădirea Romtelecom, sala 502, a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul psihologiei și al sănătăți mintale, Cristian Petrescu este actualmente psiholog clinician și psihoterapeut al Institutului Regional de Psihiatrie “Socola” din Iași, în cadrul Centrului de Sănătate Mintală, președinte al Asociației de Consiliere și Terapie a Familiei din România și vicepreședinte al Asociației de Psihoterapie Integrativă și Psihologie Clinică. Pe parcursul întregii sale activități, Cristian Petrescu a fost implicat în structurarea și livrarea programelor de formare în domeniile psihoterapie și psihologie clinice. De asemenea, psihologul este formator și supervizor acreditat de Colegiul Psihologilor din România, colaborând cu tinerii absolvenți de psihologie pentru primii pași în carieră.Pentru a vă înscrie la conferință și pentru a participa la această conferință, trebuie să urmați pașii de mai jos:

  1. Intrați pe portalul cariera.uvt.ro;
  2. Asigurați-vă că aveți profilul completat la 100%;
  3. Intrați în secțiunea “Calendarul activităților”, la “Conferințe de management al carierei”;
  4. Selectați conferința și apăsați pe butonul “Programează-te”.

 

Participarea la minimum o conferință de management al carierei este una dintre activitățile obligatorii pentru studenții înscriși în proiectul “Studenții de Azi, Profesioniștii de Mâine”. Următoarele conferințe organizate în cadrul proiectului vor fi:

24 februarie 2015 – domeniile Pedagogie și Psihologie;

3 martie 2015 – domeniul Filologie;

11 martie 2015 – tematică generală, se pot înscrie toți cei care nu au avut posibilitatea să participe la conferința dedicată domeniului lor de studiu;

24 martie 2015 – domeniile Limbi străine și Științele comunicării.

 

Etapele ulterioare din cadrul proiectului vor fi:

  • consiliere de carieră, oferită de specialiștii de la GI Group
  • vizite în companiile de profil
  • acordarea subvenției de 500 de lei studenților care au îndeplinit cele trei activități

 

Prin “Studenții de azi, profesioniștii de mâine”, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași își sprijină studenții pentru a face încă de pe acum primii pași în angajare. Universitatea le oferă ocazia de a cunoaște companii relevante pentru domeniul lor de studiu și de a-i întâlni pe cei care îi vor angaja după absolvire. De asemenea, consilierii de dezvoltare perofesională îi vor ajuta pe studenți să își descoperiți punctele forte, abilitățile și cariera potrivită și, nu în ultimul rând, înscrișii vor lua parte la conferințe exclusiviste cu profesioniști de top.