EVENIMENTE PENTRU TINERI ŞI DESERTURI „CULTURALE”, LA IULIUS MALL

Iulius MallWeek-end-ul debutează la IULIUS MALL cu petrecerea aniversară a magazinului U-MAN. Evenimentul va avea loc vineri, 20 februarie 2015, la etajul doi al mall-ului şi sărbătoreşte şase ani de existenţă a magazinului dedicat tinerilor. Astfel, de la ora 15.00, clienţii sunt invitaţi să asiste la concursuri antrenante de breakdance şi să admire schiţe realizate de pasionaţii de graffiti. Nu va lipsi muzica mixată de DJ.

 Dimineaţa de sâmbătă este dedicată copiilor, care sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a Atelierului de Creaţie. De la ora 11.00, prichindeii sunt invitaţi să dea frâu liber imaginaţiei şi să personalizeze, în culori, o cană. Atelierul va avea loc la etajul doi al mall-ului, în Piaţeta Karma. Materialele necesare vor fi făcute cadou de IULIUS MALL, iar prichindeii vor pleca acasă cu originala creaţie. Participarea este gratuită. Detalii și înscrieri la: client.is@iuliusmall.com sau 0232/ 208 500.

 Regallia – Ateliere de Cofetărie şi Patiserie, de la parterul mall-ului, îi aduce în această lună un omagiu lui Constantin Brâncuşi, creatorul „Mesei tăcerii” şi al „Porţii Sărutului”, cel care a îmbinat cu rafinament şi sensibilitate valorile artei populare româneşti cu modernismul sculpturii pariziene. Astfel, până la finalul săptămânii, clienţii sunt invitaţi să savureze prăjitura „Domnişoara Pogany”, o delicatesă din ciocolată, ornată cu un chip dulce şi cu detalii fine, modelat cu măiestrie de cofetari. La Regallia, arta, cultura şi dulcele nu au fost nicicând mai aproape.