TÂRG DE ARTĂ ŞI ANTICHITĂŢI, ÎN WEEK-END, LA PALAS MALL

Targ Antichitati in Palas MallFinalul săptămânii petrecut la Palas reprezintă o ocazie pentru pasionaţii de obiecte vechi, dar înnobilate de trecerea timpului, de a se întâlni cu zeci de colecţionari în domeniu. Prichindeii sunt invitaţi la teatru de păpuşi, iar cei care doresc să se pregătească în avans pentru Mărţişor vor găsi la Palas numeroase opţiuni.

De vineri şi până duminică inclusiv, etajul întâi al Atriumului va fi locul de întâlnire al colecţionarilor de antichităţi cu publicul ieşean. Târgul de Artă şi Antichităţi reuneşte zeci de expozanţi din regiune, care au pregătit şi de această dată cele mai frumoase şi interesante obiecte cu patina timpului. Pasionaţii vor putea achiziţiona, pentru colecţia personală sau pentru cei dragi, o varietate de piese, de la ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie şi bijuterii, până la mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe altele. Târgul este organizat în parteneriat cu Bucovinart.

Duminică, princhindeii sunt aşteptaţi în lumea poveştilor, la două sesiuni de teatru cu păpuşi. Reprezentaţiile vor începe la orele 11.00 şi 17.00, la etajul întâi al Atriumului Palas Mall, în zona Intersport.

Până pe 8 martie, Palas Mall găzduieşte târgul de cadouri „Cutiuţa Primăverii”. În diferite zone ale mall-ului, clienţii pot descoperi selecţii cu cele mai inspirate daruri de Mărţişor şi pentru Ziua Femeii, prezentate de zeci de expozanţi. Vizitatorii pot alege din numeroase propuneri, pentru a-i surprinde pe cei dragi: decorațiuni, articole lucrate manual, bijuterii, mărţişoare şi multe alte daruri.