Evenimente rutiere

accidentLa data de 02.03.2015, ora 03:35, A.Eugen, de 54 de ani, din Iaşi conducea un microbuz pe str. Toma Cozma, dinspre Colegiul C. Negruzzi către Rond Agronomie,pe traseul Iaşi-Trifeşti-Hermeziu, iar la efectuarea virajului la stânga pe bld Carol I , nu a acordat prioritate unui alt autoturism echipat taxi  condus de  I.Leonaş de 46 ani din mun. Iaşi, care circula regulamentar pe bld Carol I către Fundaţie.
In urma producerii accidentului în taxi se afla un pasager-client, ce ocupa un loc pe bancheta din spate.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a şoferului taxi care a fost transportat cu ambulanţa sosită la faţa locului la Sp. Sf. Spiridon pentru ingrijiri medicale
Ambii conducători auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
La data de 02.03.2015, orele 07:20, pe strada Cerna, din mun. Iaşi, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti: Ţ.Alexandru de 28 ani, din comuna Fundu Moldovei, judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cerna, dinspre Galata către Alexandru cel Bun, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers, intrând în coliziune autoturism taxi condus de C.Ionel, de 48 ani, din comuna Mogoşeşti judeţul Iaşi. În urma coliziunii a rezultat rănirea UŞOARĂ a lui B. Alexandra de 27 ani, din Iaşi care a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţe Sf. Spiridon” Iaşi pentru ingrijiri medicale – pasageră în auto taxi pe locul din dreapta spate.
Ambii conducători auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.