CONCERT AL FILARMONICII, TÂRG DE CADOURI ŞI ALTE EVENIMENTE DEDICATE FEMEII, LA PALAS

Palas Mall (2)Pentru a sărbători 8 Martie, Palas Mall a pregătit o agendă cu evenimente dedicate femeilor şi frumuseţii. Concert al Filarmonicii, târguri de cadouri, recital Ami şi multe alte surprize pentru întreaga familie îi aşteaptă pe ieşeni în următoarea perioadă, la Palas Mall. 

Joi, 5 martie 2015, în Atriumul Palas Mall se filmează ediţia de 8 Martie a emisiunii „Deschis la Distracţie”. Invitată specială este cântăreaţa Ami, care va interpreta melodiile îndrăgite de fani şi va răspunde provocărilor distractive.

De joi până duminică, la primul etaj al Atriumului Palas Mall se va desfăşura Târgul „Cadou pentru EA”. Cei care nu au găsit darurile potrivite pentru femeile din viaţa lor vor putea alege din nenumărate propuneri, care să ofere zâmbete. Bijuterii, eşarfe, genţi, accesorii, dulciuri, cosmetice naturale, pălării, flori şi decoraţiuni sunt sugestii pentru a le răsfăţa. Tot până pe 8 martie, în diferite zone ale mall-ului, clienţii vor putea vizita standurile Târgului „Cutiuţa Primăverii”.

 

În perioada 5 – 8 martie, doamnele şi domnişoarele sunt invitate, în Atrium, la un „Fashion Corner” inedit. Indiferent dacă sunt„working girl”, „party girl” sau „modern mother”, acestea vor descoperi care sunt tendinţele ce se potrivesc personalităţii lor. De asemenea, cele care doresc să fie în trend şi în ceea ce priveşte autoturismul deţinut vor putea admira o expoziţie cu zece modele de maşini destinate femeilor.

Sâmbătă, 7 martie, mărţişorul muzical este oferit de Filarmonica de Stat „Moldova” Iaşi. Concertul „Vreau să ajung pe Broadway” va începe la ora 19.00, în Atrium, şi este o surpriză pentru publicul ieşean, dar mai ales pentru doamne şi domnişoare. Sub bagheta dirijorului Adrian Morar, orchestra simfonică şi soliştii Oana Trîmbiţaş, Ilinca Băcilă, Tiberius Simu şi Vlad Morarvor încânta clienţii Palas Mall cu fragmente din musicaluri celebre: „Candide”, „My Fair Lady”, „West Side Story”, „Miss Saigon”, „Phantom of the Opera”, „Chicago”, „Cats” şi „Les Misérables”.

Duminică, de la ora 14.00, în Atrium Palas Mall, zeci de copii talentaţi le vor demonstra mămicilor lor cât de mult le iubesc, printr-un spectacolul de dans şi balet. Evenimentul „Cadou pentru mama” va îmbina talentul micilor dansatoare cu emoţiile publicului feminin. De la ora 16.00, doamnele şi domnişoarele vor primi un alt dar, de această dată muzical: un recital la pian, cu cele mai frumoase melodii ale tuturor timpurilor.

Şi pentru copii sunt pregătite surprize. Duminică, de la orele 11.00 şi 17.00, în piaţeta Intersport, prichindeii sunt invitaţi la teatru de păpuşi.

Până pe 8 martie 2015, la Palas Mall se desfăşoară campania „Spring is in Fashion”. Clienţii care cumpără de minimum 150 de lei din mall se pot înscrie în concursul frumuseţii direct la centrul de premiere amplasat în zona Graffiti Café. Vor avea şansa de a câştiga, zilnic, prin tragere la sorţi, un premiu aşa cum visează: un set fashion în valoare de 300 de euro, format din pantofii, geanta şi parfumul mult dorite. Alte 2.000 de premii instant vor fi acordate la „Roata Norocului”: mărţişoare cu argint, cutii de bomboane, vouchere de cumpărături, cosmetice şi alte cadouri care vestesc primăvara.