VIPER CLUB DIN IULIUS MALL ANIVERSEAZĂ 14 ANI, ÎMPREUNĂ CU PAVEL STRATAN

Viper ClubPe 21 martie 2015, clubul de bowling şi biliard Viper Club din IULIUS MALL aniversează 14 ani de existenţă. Motiv pentru care îi invită pe toţi iubitorii jocurilor şi ai distracţiei din Iaşi la o petrecere şi un concert incendiar, susţinut de Pavel Stratan.

Sâmbătă, de la ora 22.00, îndrăgitul cântăreţ va încinge atmosfera cu ritmuri energice, ingredientul cheie al unei seri în care se sărbătoreşte „buletinul de Viper-ist”.

Clubul Viper a fost inaugurat în martie 2001 şi s-a menţinut în top găzduind etape ale Campionatului Naţional de Biliard, concursuri locale de bowling şi organizând cele mai tari petreceri. Destinaţia de timp liber, cu o tradiţie de 14 ani pe piaţa locală, îşi aşteaptă clienţii într-un spaţiu modernizat, atractiv şi jucăuş. Pentru ieşenii puşi pe distracţie, Viper Club oferă mecanisme performante de bowling, mobilier confortabil şi dotări de cea mai înaltă calitate.

Viper Club propune numeroase posibilităţi de recreere, pe gustul tuturor clienţilor săi. Cei pasionaţi de tehnicile şi strategiile de biliard au la dispoziţie 22 de mese profesionale, la care se adaugă una pentru snooker. Persoanele doritoare îşi pot testa priceperea la tenis pe patru mese speciale, amatorii de bowling pot încerca cele şase piste noi, iar cei care se destind ţintind cu săgeţi sunt invitaţi la darts.