Cristian Pustai: ”Ne adunăm forțele după prima înfrângere”

Cristian Pustai, antrenorul echipei de fotbal Rapid București, a declarat, joi, că formația sa își adună forțele după prima înfrângere din retur și dorește o evoluție bună în confruntarea cu Oțelul Galați, în etapa a 23-a a Ligii I.

”Dorim să obținem toate cele trei puncte în meciul cu Oțelul Galați. A venit și prima înfrângere, nici nu am avut timp să o digerăm. Așa este în sport. Acum, vrem să ne adunăm forțele după prima înfrângere și să avem o evoluție bună sâmbătă, pe Giulești, în fața suporterilor”, a declarat tehnicianul.

Astra Giurgiu a învins-o pe Rapid București cu scorul de 2-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal. Este prima înfrângere pentru giuleșteni în returul actualei ediții de campionat, de când antrenor este Cristian Pustai.

În continuare, tehnicianul a precizat: ”Fac un apel la calm, trebuie să fim uniți până la finalul campionatului. Acum, trebuie să rezolvăm problema finalizării. Avem o construcție bună în fazele de atac, dar suferim la finalizare. Nu suntem periculoși în fața porții adversarului”.

Fundașul ceh Pavel Cmovs a declarat la conferința de presă: ”Vom avea un meci foarte important. Toți jucătorii care au venit la Rapid, au prins repede spiritul echipei. Ne bucurăm că vom evolua în fața suporterilor. Dorim să obținem o victorie în fața unui stadion plin”.

Meciul Rapid București — Oțelul Galați, din etapa a 23-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, 21 martie, de la ora 18,00.