Filmul „Cel ales”, de Cristian Comeagă, în competiție la North Hollywood Cinefest

Filmul „Cel ales”, produs și regizat de Cristian Comeagă, a fost inclus în selecția oficială a Festivalului Internațional North Hollywood Cinefest 2015, care se va desfășura la Carl Laemmle Theater din Los Angeles între 10 și 16 aprilie, informează un comunicat al reprezentanților producției.

Filmul va fi proiectat în cadrul festivalului pe 15 aprilie. Avându-i în rolurile principale pe Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu și Olimpia Melinte, „Cel ales” urmează să fie lansat în cinematografele din România pe 24 aprilie.

Regizorul, scenaristul și producătorul Cristian Comeagă își descrie filmul ca fiind „o istorisire mărturisită, un discurs subiectiv”. „Nicio întâmplare, loc sau personaj nu spune despre mine, dar toate la un loc mă povestesc pe de-a-ntregul. De aceea, de data asta, mi-e și ușor și greu să pledez”, spune acesta, citat în comunicat.

Produs de Domino Film și distribuit de InterComFilm Distribution, „Cel ales” va fi lansat, la finalul lunii aprilie, pe 50 de ecrane din întreaga țară.