CAFENELELE ŞI RESTAURANTELE DIN PALAS, DESCHISE ÎN PRIMA ZI DE PAŞTE

Orar Palas IasiAnsamblul Palas şi Iulius Mall Iaşi le vin în întâmpinare cu un program special celor care se pregătesc de Sărbătorile Pascale. Astfel, clienţii se pot bucura de sesiuni prelungite de cumpărături şi îşi pot petrece minivacanţa relaxându-se la cafenele sau în spaţiile de distracţie.
Sâmbătă, 11 aprilie 2015, în toate magazinele din Palas, sesiunile de shopping pentru înnoirea garderobei cu articole în tendinţe şi cele pentru completarea listei de bunătăţi pentru Paşte se pot realiza în intervalul orar 10.00 – 18.00. Duminică, 12 aprilie, înprima zi de Paşte, mall-ul este închis, însă clienţii vor avea alte opţiuni în parc. Amatorii de distracţie pot sărbători în oraş, lacafenelele şi restaurantele din parc şi de pe esplanada Teatrului „Luceafărul”, deschise special pentru ei, în intervalul 14.00 – 22.00. În plus, pe întreaga perioadă a sărbătorilor, clubul de Bowling Play Again şi cafeneaua La Corniche vor fi deschise până la ultimul client.
De luni, 13 aprilie, programul revine la cel obişnuit, Palas Mall fiind deschis între orele 10.00 – 22.00.
Clienţii care mai au de finalizat pregătirile pentru masa de Paşte sunt aşteptaţi la Auchan, care va fi deschis sâmbătă, între orele08.00 şi 18.00. Duminică, hypermarketul este închis, iar luni va fi deschis între orele 10.00 şi 23.00.

Şi Iulius Mall Iaşi va funcţiona după un program special în perioada sărbătorilor. Sâmbătă, magazinele vor fi deschise între orele 10.00 şi 18.00, pentru toţi cei care nu şi-au finalizat cumpărăturile, iar duminică vor fi închise. Excepţie fac Starnet şi cafeneaua La Corniche, care vor fi deschise non-stop, precum şi clubul Viper, care duminică îi aşteaptă pe clienţi de la ora 13.00. Luni, Iulius Mall va reveni la programul binecunoscut, 10.00 – 22.00.