SARIA – ARANJAMENTE FLORALE SURPRINZĂTOARE, PENTRU CLIENŢII PALAS MALL

01 (2)Palas Mall le vine în întâmpinare clienţilor care caută aranjamente florale unice, cu un design aparte, potrivite personalităţii persoanelor cărora le sunt oferite. De curând, la etajul întâi al Atriumului s-a deschis Saria, un adevărat univers al florilor aparte.

Cu un design interior surprinzător, în care florile de toate culorile sunt în centrul atenţiei, Saria inspiră şi trezeşte curiozitatea de a-i trece pragul. Iubitorii de frumos vor găsi în magazin flori de sezon, dar şi plante rare sau exotice, proaspete şi diafane. Bujori,orhidee, amaryllis, trandafiri, lalele, frezii sunt doar câteva dintre florile pe care cei interesaţi le pot oferi celor dragi. Însăunicitatea magazinului constă în rafinamentul şi măiestria cu care specialiştii Saria creează aranjamente şi buchete florale originale. Fie că este vorba despre o aniversare, un eveniment special în familie sau unul corporate, Saria găseşte combinaţia ideală de culori, miresme şi creativitate.

Din magazin nu lipsesc florile şi plantele în ghivechi sau aranjamentele tematice, la fel de ingenios realizate şi cu aceeaşi atenţie la detalii. Pe lângă sfaturile din partea profesioniştilor, Saria le oferă clienţilor şi posibilitatea de a plasa comenzi în magazin, pe care un curier le va livra în cel mai scurt timp posibil.