CAMPIONATE DE CULTURISM ŞI DE TAEKWONDO, ÎN WEEK-END, LA PALAS

Palas MallSfârşitul de săptămână petrecut la Palas Mall va fi marcat de evenimente sportive. În următoarele zile, cei pasionaţi de activităţile antrenante vor putea să îi admire pe tinerii pricepuţi la taekwondo sau pe sportivii cu un fizic bine definit prezenţi la campionatul de culturism şi fitness. Pentru doamne şi domnişoare, propunerea Palas Mall de week-end este târgul de articole handmade.

 

Vineri, 17 aprilie 2015, de la ora 10.00, în piaţeta LC Waikiki se va desfăşura campionatul naţional de taekwondo VIP Open 2015. Aproximativ 150 de copii şi tineri îşi vor demonstra talentul şi îndemânarea în practicarea sporturilor marţiale. În competiţie s-au înscris participanţi cu vârste între 3 şi 18 ani. Cei mai mici dintre sportivi se vor întrece la probe de forţă, reacţie, viteză şirezistenţă. Pentru cadeţi se desfăşoară o a doua secţiune, de luptă sportivă taekwondo. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv VIP Iaşi, cu sprijinul Federaţiei Române de Sporturi Marţiale Coreene.

Sâmbătă şi duminică, 18 şi 19 aprilie 2015, toţi pasionaţii de sport sunt invitaţi la o competiţie cu muşchi încordaţi la maximum şi multă energie. Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness pentru Cadeţi Juniori şi Junioare se desfăşoară în Atriumul Palas Mall şi reuneşte peste 200 de sportivi, reprezentanţi ai peste 50 de cluburi din ţară. Participanţi cu vârste între 7 şi 23 de ani se vor întrece la şapte secţiuni de concurs: bodybuilding clasic, body fitness, culturism, fitness, men physique, women physiqueşi bikini fitness. Sâmbătă, programul competiţiei începe de la ora 16.00, atunci când Corul Palatului Copiilor din Iaşi va interpreta imnul naţional, iar duminică, participanţii se vor întrece de la ora 10.00. Miza concurenţilor este una semnificativă, în urma acestui campionat fiind selectaţi membrii loturilor sportive care vor reprezenta România în competiţiile europene şi mondiale. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Municipal Iaşi, în colaborare cu Federaţia Română de Culturism şi Fitness şi Palas Mall.

Până duminică, la etajul 1 al Atriumului, doamnele şi domnişoarele dornice să îşi completeze garderoba cu accesorii lucrate manual sau să îşi îmbogăţească colecţiile cu bijuterii unice sunt aşteptate la Târgul Handmade.