ACROBAŢII SPECTACULOASE LA TRAMBULINĂ, TÂRG DE ANTICHITĂŢI ŞI ALTE EVENIMENTE, ÎN WEEK-END, LA PALAS

Palas 01Târg de antichităţi, expoziţie de echipamente pentru grădinărit, spectacol de balet, demonstraţii de zumba, teatru de păpuşi şi acrobaţii spectaculoase la trambulină – acestea sunt evenimentele pregătite de ansamblul Palas, care le vor înfrumuseţa timpul liber ieşenilor şi nu numai.

Sute de obiecte cu patina timpului vor putea fi achiziţionate şi admirate de pasionaţi la Târgul de Artă şi Antichităţi, care va avea loc de vineri până duminică inclusiv, la etajul întâi al Atriumului. Organizat în parteneriat cu Asociaţia Bucovinart, evenimentul reuneşte zeci de colecţionari din Iaşi şi din regiune, care au pregătit o varietate de piese cu poveşti ce abia aşteaptă să fie spuse:ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, bijuterii, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe alte articole învăluite în mister.

Tot în week-end, pe esplanada Palas Mall (intrarea dinspre Palatul Culturii) va avea loc o expoziţie de flori, accesorii şi utilaje pentru amenajarea grădinii. Totodată, persoanele interesate să îşi înfrumuseţeze spaţiile verzi vor avea posibilitatea să consulte servicii de proiectare, amenajare şi întreţinere furnizate de profesionişti în domeniu.

Vineri, de la ora 17.00, în zona Intersport din Palas Mall va avea loc un spectacol de balet, oferit de micile cursante ale clubului Oana Dance Studio.

Şi sâmbătă va fi o zi plină de voie bună şi adrenalină la Palas. O dată cu venirea primăverii, ieşenii şi toţi cei care doresc să facă sport sunt invitaţi în parc, de la ora 10.00, la o demonstraţie de zumba.

Energia şi dinamismul vor caracteriza şi evenimentul de lansare a Palas Jump, sistemul modern de trambuline amenajat recent în parc. Nu vor lipsi acrobaţiile, săriturile spectaculoase şi muzica. Evenimentul va avea loc sâmbătă, de la ora 16.30.

Ansambul Palas este un susţinător activ al activităţile sportive. Duminică, în faţa Palatului Culturii, la ora 09.00, se va da startul la prima cursă de semimaraton organizată la Iaşi şi în regiune. Semimaratonul Iaşi 2015 este o competiţie sportivă caritabilă, care susţine cauza Fundaţiei Proruralis din Iaşi, organizaţie ce oferă burse pentru elevi cu un coeficient de inteligenţă superior, din mediul rural şi din familii defavorizate.

Duminică, cei mici au parte din nou de poveştile istorisite de marionete. Teatrul de păpuşi va avea loc la ora 11.00, în zona Intersport.