EXPO FASHION UP, CEA MAI MARE EXPOZIŢIE DE BIJUTERII ŞI ACCESORII DIN REGIUNE, LA PALAS

Palas Mall 02Primăvara este prilejul pentru redefinirea ţinutelor în conformitate cu tendinţele pentru sezonul cald şi care le permite pasionatelor de modă să îşi etaleze piesele preferate. Pentru a veni în întâmpinarea amatoarelor de shopping, la Palas se va desfăşura, în week-end, Expo Fashion Up, cea mai mare expoziţie din regiune dedicată bijuteriilor şi accesoriilor.

De joi până duminică, în perioada 30 aprilie – 3 mai 2015, Atriumul Palas Mall va fi „podiumul” pe care vor străluci cele mai frumoase bijuterii şi accesorii. Expo Fashion Up este locul ideal pentru cumpărături al oricărei doamne şi domnişoare, reunind zeci de mii de articole mult îndrăgite de femei. Cele pentru care bijuteriile sunt prietenele lor de preţ vor putea alege dintr-o vari Palas Mall 01etate de modele, gata să se asorteze oricărei  ţinute. Coliere, cercei, brăţări şi inele vor fi expuse în Atrium, spre încântarea femeilor de orice vârstă. Realizate după ultimele tendinţe în domeniu, decorate cu pietre preţioase şi semipreţioase, bijuteriile vor completa perfect colecţiile doamnelor şi domişoarelor care vor să fie mereu în pas cu moda.

Expo Fashion Up include şi o secţiune cu genţi, într-o diversitate de modele. Plicuri glamour, poşete şic, genţi clasice, rucsaci sport sau casual, toate se vor regăsi la târgul din Atriumul Palas Mall. Indiferent de stilul adoptat, cu siguranţă doamnele şi domnişoarele îşi vor completa lista de cumpărături cu o geantă aşa cum îşi doresc. Într-o paletă largă de culori şi cu design adaptat celor mai noi trenduri fashion, articolele prezentate la târgul din acest week-end reprezintă piesele vedetă ale sezonului. În plus, iubitoarele de accesorii vor putea alege şi portofele, portmonee, eşarfe din materiale fine şi alte obiecte care dau personalitate oricărei ţinute.

Şi cei mici au parte de o surpriză plăcută. Duminică, de la orele 11.00 şi 17.00, cei mici sunt invitaţi la teatru de păpuşi, în zona Intersport. Marionetele le vor oferi nenumărate motive de bucurie şi le vor spune poveşti captivante.

Departament PR

W: www.palasmall.ro, www.palasiasi.ro

E: pr@palasiasi.ro