OXETTE ŞI GERMANOS, DOUĂ NOI BRANDURI PREZENTE ÎN PALAS MALL

Oxette Palas Mal 02De curând, în Atriumul Palas Mall, zona Restaurantului La Cupola, s-au inaugurat două noi magazine. Brandul Oxette le propune clienţilor bijuterii şi accesorii fashion din argint, iar Germanos le oferă servicii complete de telecomunicaţii.

 Oxette este un brand grecesc, care s-a impus pe piaţa internaţională a bijuteriilor. De curând, ieşenii şi nu numai pot vizita cel mai nou magazin din România al brandului, deschis la Palas Mall. Oxette se adresează femeii puternice, mereu în pas cu moda,bărbaţilor cu stil, dar şi micilor domnişoare cochete. În noul magazin sunt prezentate bijuterii din argint rodiat şi argint aurit, în combinaţii cu pietre semipreţioase, precum onix, agata, lapis lazuli, turquoise, sidef, coral, cuarţ roz, ametist. De asemenea, clienţii găsesc accesorii din oţel inoxidabil şi ceasuri, uşor adaptabile unui look modern.

Bijuteriile Oxette sunt realizate de designeri talentaţi, după cele mai noi tendinţe fashion, cucerind prin creativitate, stilul unic şicombinaţiile cromatice. Indiferent dacă preferă accesorii romantice sau îndrăzneţe, clienţii pot alege dintr-o varietate de modele de cercei, inele, brăţări, coliere, pandantive şi ceasuri, cu un design elegant şi versatil. Passage, noua colecţie Oxette, prezentă în magazinul din Palas Mall, propune modele pentru caractere puternice, în culori vii şi forme inedite, uşor de asortat unei ţinute casual. Oxette este un brand internațional, prezent în peste 20 de țări cu aproximativ 300 de magazine, şapte dintre acestea fiind în România.

 Cel de-al doilea magazin inaugurat recent în Palas Mall este Germanos, specializat în produse şi servicii de telefonie mobilă, precum şi alte articole digitale sau asociate. Clienţii găsesc aici de la cele mai noi modele de smartphone, telefoane fixe,camere foto şi video, carduri de memorie şi accesorii, până la servicii de telefonie mobilă, fixă şi de Internet de la Telekom Romania. În magazinul din Palas Mall sunt disponibile serviciile: G-agenda (transferul conţinutului multimedia dintr-un telefon mobil în altul), G-plata facturilor (pentru produsele Telekom Romania), G-creditare (posibilitatea achiziţionării produselor în rate),G-ticket (achiziţionarea de bilete la marile evenimente) sau G-service. Germanos deţine cea mai mare reţea de unităţi de service pentru telefoane mobile din România, oferind gratuit verificări şi reparaţii simple, recuperarea bateriei telefonului mobil şi actualizări software pentru telefoanele cu cele mai noi tehnologii în garanţie.

 Germanos este prezent în România din 1996, devenind principala reţea de retail şi distribuţie de produse şi servicii de telefonie mobilă. În prezent, reţeaua de magazine Germanos include peste 200 de unităţi în ţară.