LA BACCA – CALITATEA PIESELOR ROMÂNEŞTI DE ÎNCĂLŢĂMINTE, LA IULIUS MALL IAŞI

DSC07111De curând, la etajul doi din IULIUS MALL IAŞI s-a inaugurat magazinul La Bacca. Prin articolele de încălţăminte şi marochinărie pe care le comercializează, La Bacca pune în valoare rafinamentul feminin şi prestanţa masculină. Prin promovarea conceptului de încălţăminte clasic – elegantă, magazinul se adresează unui public variat, care preferă confortul, atât zilnic, cât şi la evenimentele speciale de înaltă ţinută.

Inteligent croite, în ton cu moda, uşor de asortat, dar mai ales comode, produsele oferite nu pot da greş în desăvârşirea look-ului. Rafturile magazinului prezintă zeci de modele de pantofi, cu toc sau fără, balerini şi sandale, în culori variate, de la tonurile puternice de roşu şi albastru, până la nuanţele diafane estivale de verde, bej şi roz. Domnii au de ales între variantele clasice de pantofi pentru ocazii speciale, încălţări pentru birou şi piese uşoare şi răcoroase pentru zilele toride de vară. Nu lipsesc poşetele şi curelele din piele naturală, în culori dintre cele mai diverse. Preţurile sunt deosebit de tentante, de la 90 de lei până la 285 de lei. DSC07091 DSC07067 DSC07066 DSC07065

La Bacca promovează calitatea garantată de producători români, clienţii găsind aici articole de la companii precum: Arcomixt Bucureşti, Vagam Huşi, Bit Bontimes şi Ana Vioti Timişoara, Piel Text Art Design Oradea sau Denilari Gherla.