SEZONUL PROMOŢIILOR ESTIVALE LA PALAS: OFERTE DE PÂNĂ LA 70% Iaşi, 29 iunie 2015

Palas Mall 02 (1)Şi în acest an, la Palas Mall, promoţiile îţi fac bagajul de concediu. Ieşenii care se pregătesc de vacanţă sunt răsfăţaţi cu oferte de până la 70% în magazinele lor preferate. Piese vestimentare, încălţăminte de sezon, accesorii, produse cosmetice, articole sportive şi jucării, toate au preţuri mai avantajoase în această perioadă.

Să fii la modă este îndemnul verii, astfel că promoţii atractive, de până la 70%, sunt propunerea magazinelor New Yorker şi Bliss – Jack&Jones şi Only. Preţuri înjumătăţite îi aşteaptă pe amatorii de shopping şi fashion la H&M, C&A, Camaϊeu, LC Waikiki, Massimo Dutti, Motivi, Nissa, Lee Cooper, D`s Damat, Stefanel, U.S. Polo Assn, Brise, Poema, Bigotti, Casa Wanda şi Celio. Şi magazinele Montiago, Nafi Dresscode şi Seroussi au produse cu discount de până la 30%, Louis Purple de până la 20%, iar oferte de nerefuzat sunt şi la Tom Tailor. Pentru iubitorii de mişcare, Hervis Sports are articole sportive la jumătate de preţ. Costume de baie şi lenjerie la promoţii de până la 70% sunt la Serena, iar de până la 50% la Jolidon.

Copiii găsesc hăinuţe colorate la Coccodrillo şi articole de papetărie la Autograf, la jumătate de preţ, iar jucăriile Noriel au discount de până la 30%.

Pentru o vacanţă relaxantă este nevoie de încălţăminte comodă. Humanic are promoţii de până la 70%, Ecco şi Office Shoes depână la 50%, iar Il Passo, Musette, Otter şi Benvenutti de până la 30%. În plus, genţile Beautiful sunt la oferte de până la 30%,iar Samsonite îşi întâmpină clienţii cu propuneri de shopping atractive.

Doamnele şi domnişoarele care vor să fie în tendinţe au nevoie de accesorii glamour chiar şi pe plajă. Accessorize afişează discounturi de până la 70%, Sevda şi Meli Melo de până la 50%, iar Millefiori şi Pandora de până la 30%. Nici cosmeticele nu pot lipsi din bagajul estival, aşa că Mi Ny întâmpină vara cu promoţii de până la 20%.

Cei care vor să îşi decoreze casa în tendinţele sezonului pot alege dintr-o varietate de articole cu preţuri mai avantajoase cu până la 70% de la Bobo Shop şi cu până la 20% la Diqis şi Sophia. La fel de apetisante sunt şi meniurile operatorilor din food court şi ofertele restaurantelor şi cafenelelor din Palas.

Catalogul complet al reducerilor este disponibil pe site-ul www.palasmall.ro.